Νέα πυρά ΣΥΡΙΖΑ: Οι δανειολήπτες αγωνιούν κι ο Παπαθανάσης χρωστά 1,8 εκατ.

«Καρφιά» προς την κυβέρνηση για τον στρατηγικό κακοπληρωτή αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης

Must Read

Ένα ακόμη σκάνδαλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη έδωσε την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να εκτοξεύσει νέα πυρά κατά του Μαξίμου, αυτή τη φορά με αφορμή την αποκάλυψη πως ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης καταδολίευσε πιστωτές για να τους φεσώσει.

«Ενώ οι δανειολήπτες αγωνιούν, ο Παπαθανάσης χρωστά 1,8 εκατ. και έκρυψε την περιουσία του για να μην την κατασχέσουν», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο σχόλιο της ανάρτησής του, προσθέτοντας «παραμένει στα ψηφοδέλτια του κόμματος των Πάτσηδων ο καταδικασθείς για καταδολίευση;»

Οσον αφορά την ανακοίνωσή του για τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής: «Ενώ χιλιάδες δανειολήπτες ζουν καθημερινά την αγωνία για την πρώτη κατοικίας τους και περιπέτειες με τις αλλεπάλληλες αυξήσεις στις δόσεις των δανείων τους, οι μπαταχτσήδες υπουργοί του κ. Μητσοτάκη προκαλούν με τα χρέη τους και κανείς δεν τους ζητάει να πληρώσουν.

Όπως αποκαλύπτει το Documento, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης κ. Παπαθανάσης, όχι μόνο χρωστά 1,45 εκ. ευρώ σε τράπεζα αλλά έχει καταδικαστεί πρωτόδικα για καταδολίευση δανειστών, διότι μεταβίβασε το σύνολο της ακίνητης περιουσίας του στη σύζυγο και στα παιδιά του, προκειμένου και να μην πληρώσει και να μη χάσει την περιουσία του.

Πώς γίνεται μετά τη δικαστική απόφαση να μην έχει γίνει καμία διαδικασία ούτε έφεσης αλλά ούτε και πλειστηριασμού ή κατάσχεσης;
Τα χρέη του κ. Παπαθανάση παραμένουν στην τράπεζα ή έχουν πουληθεί σε fund και μάλιστα με εγγύηση του Δημοσίου;
Το δάνειο του κ. Παπαθανάση παραμένει ως έχει ή κουρεύτηκε για να μην χάσει την περιουσία του;

Και τέλος μία ερώτηση για τον κ. Μητσοτάκη: Θα κρατήσει στα ψηφοδέλτια του κόμματος των Πάτσηδων τον στρατηγικό κακοπληρωτή κ. Παπαθανάση;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This