Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Ιάσμου που απέλυε υπαλλήλους κατηγορώντας τους ως τρομοκράτες

Παραιτήθηκε πριν... δεήσουν να τον διώξουν

Must Read

Την παραίτησή του υπέβαλλε δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, ο οποίος είχε προκαλέσει κύμα σφοδρών αντιδράσεων για τις πρακτικές του σε βάρος των εργαζομένων υπαλλήλων του Δήμου, τους οποίους έφτασε σε σημείο να απολύσει, κατηγορώντας τους για τρομοκρατία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του xronos.gr, ο Οντέρ Μουμίν επικαλέστηκε λόγους υγείας στο έγγραφο της παραίτησής του, η οποία αναμένεται να γίνει αποδεκτή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης.

Σημειώνεται ότι για τον μουσουλμάνο δήμαρχο που λειτουργούσε ως «φερέφωνο» του Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μάλιστα κατηγόρησε τον βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη ως τάχα «αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης», είχε διαταχθεί έρευνα από τον Μάκη Βορίδη, ωστόσο δεν είχε γίνει καμία ενέργεια για την απόλυσή του.

Ο ίδιος σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το τελευταίο διάστημα δεν ασκούσε τα καθήκοντά του, απουσίαζε από το Δημαρχείο, τα Δημοτικά Συμβούλια, αλλά ακόμη κι από την πρόσφατη εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Στην περίπτωσή του παρατηρήθηκε αξιοσημείωτη ανοχή, η οποία είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε αποκαλύψει σε ταινία της ποιο άρωμα φορούσε και στη ζωή της- Δεν το αποχωρίστηκε ποτέ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάντοτε μοσχοβολούσε και αυτό οφειλόταν στο ακριβό της άρωμα.Aπό την Έλενα ΦάκουΜάλιστα η ηθοποιός είχε αποκαλύψει...

More Articles Like This