Ο Πικραμμένος ψεύδεται για άλλη μια φορά;

Επιβάλλεται να υπάρξουν δημόσιες διαψεύσεις

Must Read

Σύμφωνα με έγκυρα ρεπορτάζ, ο Παναγιώτης Πικραμμένος, ο οποίος εμπνεύστηκε το κατάπτυστο άρθρο για τις ανεξάρτητες αρχές, δηλώνει πως, πριν από την κατάθεσή του, το είχε συζητήσει ο ίδιος με τους προέδρους των ανεξάρτητων αρχών και δεν υπήρξαν ενστάσεις εκ μέρους τους.

Επειδή το θέμα είναι σοβαρό και από τη στιγμή που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κατά πάσα πιθανότητα λέει ψέματα ότι τούς είχε ενημερώσει, ο Αναστάσιος Ράμμος και ο Κωνσταντίνος Μενουδάκος, οι οποίοι εμφανίστηκαν ενοχλημένοι από αυτή τους την στοχοποίηση, καλό θα ήταν να βγουν και να τον διαψεύσουν (και) δημόσια.

Συγκεκριμένα, επιβάλλεται να υπάρξουν άμεσα δημόσιες τοποθετήσεις και από τον μεν και από τους δε, επειδή είναι απαράδεκτο το να ψεύδεται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ή οι επικεφαλής δυο ανεξάρτητων αρχών.

Ιδίως δε από τη στιγμή που ο κ. Πικραμμένος λέει πως δεν είχε ενημερωθεί πως η τροπολογία του θα αποσυρόταν, ενώ, προηγουμένως, ο ίδιος δεν είχε ενημερώσει για την τροπολογία αυτή τον αρμόδιο υπουργό. Έτσι υποδειγματικά λειτουργεί, λοιπόν, το… επιτελικό κράτος;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This