Χαμός στην Αχαΐα! Γεωργιάδης-Οικονόμου παρενέβησαν στα ανακοινωμένα ψηφοδέλτια!

Must Read

Αναστάτωση επικρατεί στην Αχαΐα μετά από το χάος που δημιουργήθηκε με τα ανακοινωμένα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και τις παρεμβάσεις των Γεωργιάδη-Οικονόμου, οι οποίοι έκαναν ό,τι ήθελαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, «επέβαλε» για υποψήφια την Παναγιώτα Παυλοπούλου από τα Καλάβρυτα, η οποία είναι συνεργάτης στο γραφείο του. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για να δημιουργήσει χώρο για την συνεργάτιδά του, ο Οικονόμου «έκοψε» και την Κατερίνα Καραφωτιά από το Αίγιο και κόρη του πρώην δημάρχου Αιγίου.

Τώρα, πιέζουν έχουν υποψήφιο από το Αίγιο που σημαίνει πως είτε θα κόψουν την «θεόσταλτη» (όπως την αποκαλούν) Παυλοπούλου είτε την Ευταξία Συνοδινού.

Παρέμβαση στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας έκανε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έδιωξε τον Ανδρέα Τσώκο από τη Δυτική Αττική, προκειμένου να «βγει» ο υπόδικος για κακούργημα στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος Ανδρέας Τσώκος που το 2019 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών – ΕΑΓΜΕ, είχε ανακοινώσει την παραίτησή του προκειμένου να πολιτευθεί με τη Νέα Δημοκρατία στη Δυτική Αττική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This