Άδωνις Γεωργιάδης: «Την παίρνουμε, την δίνουμε. Τελείωσε»

Η ΝΔ «θα καταθέσει αμέσως» τη διερευνητική εντολή αν δεν είναι αυτοδύναμη την 21η Μαΐου

Must Read

Ενώ η κοινωνία πλήττεται από σοβαρότατα προβλήματα, οι πολιτικοί έχουν πάρει σβάρνα τα κανάλια και φλυαρούν ακατάπαυστα, προσπαθώντας να κερδίσουν ψήφους στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μεταξύ αυτών είναι φυσικά και ο άρχων της φλυαρίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συγκρούστηκε με τον Γιώργο Τσίπρα στο στούντιο της ΕΡΤ.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης έβαλε την κασέτα που έπαιξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος χαρακτήρισε «κυβέρνηση ηττημένων» μια πιθανή μετεκλογική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ (αν και εφόσον βγει δεύτερο κόμμα) με το ΠΑΣΟΚ και το ΜέΡΑ25 (ή μόνο με το ΠΑΣΟΚ).

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η ΝΔ θέλει μόνο αυτοδυναμία, ενώ ισχυρίστηκε πως αν μετά την πρώτη κάλπη, η ΝΔ δεν είναι αυτοδύναμη, ο αρχηγός της θα παραδώσει αμέσως τη διερευνητική εντολή.

Είπε με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο:

«Θα την καταθέσουμε αμέσως. Την παίρνουμε την δίνουμε. Τελείωσε. Καμία συζήτηση περί συγκυβερνήσεως. Στις πρώτες εκλογές έχουμε πει, δεν μπαίνουμε σε καμία συζήτηση σχηματισμού κυβερνήσεως».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This