Διασυρμός Γεραπετρίτη – Φώναζε πανικόβλητος μέσα στον ΟΣΕ «τηλεδιοίκηση είναι αυτό!»

Έχασε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να δημιουργήσει ξανά σύγχυση παρά το πόρισμα της επιτροπής που τον «καίει»

Must Read

Πανικόβλητος είναι ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μετά από το πόρισμα-καταπέλτη της κυβερνητικής επιτροπής για την τραγωδία στα Τέμπη, η οποία δεν έκρυψε τα ψέματα που ακούστηκαν από τα χείλη κυβερνητικών στελεχών. 

Το πόρισμα κατέρριψε το βασικό επιχείρημα της κυβέρνησης για τη λειτουργία κέντρου τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, μόλις ένα μήνα μετά τον δημόσιο εξευτελισμό του υφυπουργού Μιχάλη Παπαδόπουλου, από σταθμάρχες του ΟΣΕ, σε ζωντανή σύνδεση. 

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά την αποκάλυψη για την λειτουργία της τηλεδιοίκησης Λάρισα με προκλητικό και αλαζονικό ύφος επιχείρησε σήμερα να «καλύψει» για άλλη μια φορά τον διασυρμό του, όταν του τέθηκε ερώτηση από δημοσιογράφο, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στον Σταθμό του ΟΣΕ.

«Το ανθρώπινο αυτό λάθος θα μπορούσε να διορθωθεί αν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση που έχει πάψει να λειτουργεί από το 2019;» ρώτησε δημοσιογράφος και ο Γεραπετρίτης εν εξάλλω άρχισε να φωνάζει κουνώντας το χέρι του: «τηλεδιοίκηση είναι αυτό κύριε!».

Ο μεταβατικός υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, ο οποίος είναι έκθετος για τα ψέματά του, φαίνεται ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του και επιχειρεί εκ νέου με σαθρούς ισχυρισμούς, να αποποιηθεί τις ευθύνες για το δυστύχημα που οδήγησε στον θάνατο 57 ανθρώπους, επαναλαμβάνοντας το αφήγημα περί τηλεδιοίκησης, παρά το ξεκάθαρο πόρισμα της επιτροπής. 

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του πίνακα τηλεδιοίκησης που βρίσκεται υπό κατασκευή στη Λάρισα, από τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, ο Γεραπετρίτης επέβαλλε «σιωπητήριο» και δεν επέτρεψε τις ερωτήσεις στους δημοσιογράφους. Όταν λοιπόν τέθηκε ερώτηση για το αν θα είχε αποφευχθεί η σύγκρουση των τρένων, ο εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρενέβη για να «κόψει» τις ερωτήσεις που τον εκθέτουν και επιτέθηκε στον δημοσιογράφο λέγοντας ότι έκανε τοποθέτηση και όχι ερώτηση. 

Σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει ξανά σύγχυση γύρω από την τηλεδιοίκηση και τον τοπικό χειρισμό, δήλωσε: «τηλεδιοίκηση σημαίνει δύο πράγματα, δε μπορώ να το ξαναπώ, σημαίνει δυνατότητα αυτόματης χάραξης και σημαίνει ότι είναι δυνατό να δεις πάνω στον πίνακα την τροχιά του τρένου».

Όχι μόνον δεν έχουν την ευθιξία να «σωπάσουν» μετά από την επιβεβαίωση για το ανύπαρκτο σύστημα τηλεδιοίκησης Λάρισας, αλλά εξακολουθούν να προκαλούν, προσβάλλοντας τη μνήμη των 57 θυμάτων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This