«Προεκλογική» επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ελευσίνα – Υποδέχτηκε τους απεγκλωβισμένους από το Σουδάν

Ευκαιρία δεν χάνει για επικοινωνιακά σώου...

Must Read

Λίγο χρόνο να ασχοληθεί με τους ανθρώπους που απεγκλωβίστηκαν από το Σουδάν βρήκε, επιτέλους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς, με την ευκαιρία της επιστροφής του από την περιοδεία του στην Καβάλα και την Ξάνθη, επισκέφθηκε το αεροδρόμιο της Ελευσίνας, όπου νωρίτερα είχε προσγειωθεί το μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 από το Χαρτούμ του Σουδάν, μεταφέροντας 39 άτομα, 20 εκ των οποίων ήταν Έλληνες πολίτες και μέλη των οικογενειών τους.

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας και των Ειδικών Δυνάμεων που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση απεγκλωβισμού από το Σουδάν και τούς συνεχάρη για την επιτυχή εκπλήρωση της αποστολής τους. Συνομίλησε, επίσης, με ανθρώπους που απεγκλωβίστηκαν και τούς ευχήθηκε να τελειώσει γρήγορα η σύρραξη, ώστε να μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στις εστίες τους.

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με την ασφαλή επιστροφή του C-130 από το Χαρτούμ, η επιχείρηση διάσωσης των Ελλήνων συμπολιτών μας οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στον εμφύλιο πόλεμο στο Σουδάν. Θέλω να συγχαρώ το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αλλά και την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, για την άρτια οργάνωση αυτής της σύνθετης αποστολής. Πάντα σε συνδυασμό και με άλλες φίλες χώρες καταφέραμε και επιστρέψαμε πίσω στην πατρίδα όσους συμπολίτες μας ήθελαν να φύγουν από την εμπόλεμη ζώνη, καθώς και έξι -αν δεν κάνω λάθος- τετράποδους φίλους μας οι οποίοι και αυτοί επέστρεψαν μαζί με την οικογένειά τους. 

Η Ελληνική Πολιτεία οφείλει ανά πάσα στιγμή να φροντίζει για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, ασχέτως το πού αυτοί βρίσκονται. Και εύχομαι αυτή η μεγάλη περιπέτεια στο Σουδάν να τελειώσει σύντομα, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στις εστίες τους. Οι Ένοπλές μας Δυνάμεις, για ακόμη μία φορά, μάς έβγαλαν ασπροπρόσωπους και φρόντισαν για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της σύνθετης επιχείρησης», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την… προεκλογική αυτή επίσκεψή του στο αεροδρόμιο Ελευσίνας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This