Κατώτατο μισθό στα 880 από τον Ιούλιο υπόσχεται ο Τσίπρας

Must Read

Αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880 ευρώ υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος 11 σημείων του ΣΥΡΙΖΑ, που θα γίνουν πράξη όπως είπε, τις πρώτε 50 ημέρες της προοδευτικής διακυβέρνησης.

«Αυξάνουμε τον κατώτατο μισθό, από 01.07.2023, στα 880 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα και θεσμοθετούμε την ετήσια τιμαριθμική αναπροσαρμογή στο ύψος του πληθωρισμού του προηγούμενου έτους» αναφέρει το 1ο άρθρο του «Συμβολαίου Αλλαγής».

Μεταξύ άλλων προβλέπονται ξεπάγωμα των τριετιών, αύξηση των μισθών σε στο Δημόσιο τομέα, από 01.07.23, κατά 10%, επαναφορά της 13ης σύνταξης και αναδρομικά σε 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους, αύξηση του 7,5% για το 2023 σε όλους τους συνταξιούχους, ανεξαρτήτως της ύπαρξης προσωπικής διαφοράς.

Επιπλέον, ο Τσίπρας υποσχέθηκε αφορολόγητο στα 10.000 ευρώ για όλα τα φυσικά πρόσωπα, για εισοδήματα από την εργασία τους και ένταξη στην ενιαία κλίμακα φορολόγησης όλων των φυσικών προσώπων, ανεξαρτήτως μορφής απασχόλησης.
Καταργούμε το τέλος επιτηδεύματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This