Για… έλλειψη φαντασίας κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Οικονόμου

Ζήτησε από τους πολίτες «ισχυρή εντολή, καθαρή, μεγάλη νίκη»

Must Read

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου, «ευλογώντας τα γένια» της κυβέρνησης και ζητώντας από τους πολίτες «ισχυρή εντολή, καθαρή, μεγάλη νίκη».

Όπως δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ: «Έχουμε μια πάρα πολύ καθαρή άποψη για το ποια κυβέρνηση είναι χρήσιμη για την Ελλάδα στο περιβάλλον που ζούμε και δεν το κρύβουμε. Πιστεύουμε στην ανάγκη μιας σταθερής αυτοδύναμης ισχυρής Κυβέρνησης που θα μπορέσει να οδηγήσει τη χώρα στις ταραγμένες εποχές που ζούμε. Μια Κυβέρνηση με ενιαίο λόγο που θα μπορεί να παίρνει γρήγορες αποφάσεις, με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και με εγγύηση αξιοπιστίας υλοποίησης του προγράμματος αυτού τα όσα πετύχαμε την τετραετία που πέρασε».

Και συνέχισε: «Στην κρίσιμη κάλπη της 21ης Μαΐου ζητάμε ισχυρή εντολή, καθαρή, μεγάλη νίκη, η οποία από μόνη της θα διαμορφώσει τις εξελίξεις και θα οδηγήσει προς την κατεύθυνση δημιουργίας μιας σταθερής και αποτελεσματικής Κυβέρνησης, που θα εγγυηθεί στους Έλληνες πολίτες τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της χώρας και της ασφαλούς πλοήγησης μέσα σε ένα ταραγμένο κόσμο».

Σχολιάζοντας το πρόγραμμα 11 σημείων του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για… έλλειψη φαντασίας:

«Ακόμη και ο τίτλος “συμβόλαιο για την αλλαγή” είναι ξαναζεσταμμένο φαγητό, παραπέμπει σε 30-40 χρόνια πίσω. Τότε είχαμε τα “συμβόλαια με το λαό” τότε, τώρα “συμβόλαια με την αλλαγή”. Η έλλειψη φαντασίας, προτάσεων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα, ουσιαστικής συνεισφοράς στις ανάγκες των πολιτών, οδηγεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στο αναμάσημα στερεοτύπων, συνθημάτων που ήδη έχουν δοκιμαστεί από την ιστορία, έχουν αποτύχει και που δεν μπορούν να απαντήσουν στις ανάγκες των νέων ανθρώπων, της μεσαίας τάξης, των επιχειρηματιών στο περιβάλλον που ζούμε», συμπλήρωσε, σημειώνοντας πως «δεν είναι η πρώτη φορά που από τον ΣΥΡΙΖΑ ακούμε εύκολα και ευχάριστα πράγματα με τη “μαγική συνταγή” να προσλάβουν κόσμο στο Δημόσιο, να αυξήσουν τις αποδοχές σε όλους τους πολίτες, να σβήσουν τα χρέη και να αναστείλουν κάθε υποχρέωση, χωρίς ταυτόχρονα να βάλουν κανένα καινούριο φόρο».

Ο Γιάννης Οικονόμου δήλωσε επίσης ότι ο πρωθυπουργός που μείωσε τους φόρους έχει την αξιοπιστία απέναντι στους πολίτες ότι θα αυξήσει κατά 25% τους μισθούς στο τέλος της επόμενης τετραετίας και τον κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ, γιατί είναι ο πρωθυπουργός που αύξησε κατά 20% μέσα σε αυτές τις ταραγμένες συνθήκες τον κατώτατο μισθό.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This