Δυναμικό comeback από τον Γερουλάνο

Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ τίμησε τον υποψήφιο βουλευτή στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του, δύο μόλις εβδομάδες μετά τον χαμό της αδελφής του Δέσποινας

Must Read

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της αδελφής του, ο Παύλος Γερουλάνος, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών, έκανε την κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του, παίρνοντας από τους ψηφοφόρους του δύναμη και αγάπη για την εκλογική μάχη.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η συγκέντρωση έγινε στο κέντρο της Αθήνας, στη Στοά Μπολάνη, εκεί όπου βρέθηκε πλήθος φίλων του Γερουλάνου. Ο Παύλος Γερουλάνος αποχαιρέτησε την αδελφή του Δέσποινα, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 17 Απριλίου, στην καρδιά της προεκλογικής μάχης, κάτι που κόστισε πολύ στον πρώην υπουργό. Ομως, μάζεψε δυνάμεις και συνεχίζει.

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου μία μία, έναν έναν και όλους μαζί εσάς, που με τιμήσατε με την παρουσία σας. Η συμμετοχή σας αποτελεί απόδειξη του πόσα μπορούμε να πετύχουμε όταν κοιτάμε μπροστά, νιώθουμε σιγουριά και ενώνουμε τις δυνάμεις μας. Επιβεβαιώνουμε για μια ακόμη φορά τη βασική αρχή από την οποία γεννήθηκε το ΠΑΣΟΚ, ότι τελικά πολιτική σε μια δημοκρατία είμαστε εμείς, οι ίδιοι οι άνθρωποι. Οσοι συμμετέχουμε και την κάνουμε δική μας υπόθεση. Κάποιοι φοβούνταν ότι δεν μπορούμε να πετύχουμε. Χθες όμως αποδείξαμε ότι μπορούμε να αποτελέσουμε εμείς την ελπίδα αλλαγής για τον τόπο» ήταν τα λόγια του Παύλου Γερουλάνου προς τους παρευρισκομένους. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ στηρίζει δυνατά τον Παύλο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This