Υποψήφια της ΝΔ «κράζει» αγρίως τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Οι δεξιοί σε περιμένουν στη γωνία, Κυριάκο μου...»

Must Read

Είναι η πρώτη επιλαχούσα της ΝΔ στην Α’ Πειραιά. Ο λόγος για την Ζωή Ρούσσου, που με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook «κράζει» αγρίως τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αιτία τα όσα συνέβησαν στην εκδήλωση του κόμματος στο Ζάππειο και κυρίως στα όσα είπαν οι δυο πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, που με τις ομιλίες τους ουσιαστικά διαφώνησαν με αποφάσεις και τακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όπως λοιπόν έγραψε η Ζωή Ρούσσου, απευθυνόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Δυο πρώην πρωθυπουργοί κουνούν το δάχτυλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη! Και πως να μην το κουνούν, αφού μετέτρεψε το κόμμα σε ατομική επιχείρηση, απομακρυσμένος από τις αρχές της δεξιάς παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή; Ποιος περίμενε ότι στην κορυφή του ψηφοδελτίου επικρατείας θα βρισκόταν η τυχάρπαστη κ. Αγαπηδάκη; Κυριακή κοντή γιορτή… Οι δεξιοί σε περιμένουν στη γωνία Κυριάκο μου, οι συμβουλές της πολιτικής του Γιώργου Γεραπετρίτη έχουν συνέπειες! Ότι δεξιό πεθαίνει στις ημέρες σας… Μην ανησυχείτε όμως, ο πυρσός της ΝΔ της δεξιάς παράταξης καίει για να σας δείξει τον δρόμο της εξόδου! Ζήσαμε το σκληρό φασιστικό σας πρόσωπο με την προσωπίδα της νομιμότητας, στο όνομα του συνταγματικού τόξου του δημοκρατικού πολιτεύματος που το κατακρεουργήσατε! Στο καλό να πάτε… εδώ μιλάμε για τη ζωή μας»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This