Παρέμβαση Συγγελάκη: Αισχρή η δήλωση Σκέρτσου για τις γερμανικές αποζημιώσεις

«Ανιστόρητες, προσβλητικές και επιζήμιες δηλώσεις»

Must Read

Με παρέμβασή του μετά από την αποκάλυψη της δημοκρατίας για την ντροπιαστική δήλωση του Άκη Σκέρτσου που υιοθέτησε τις γερμανικές θέσεις, σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων προκαλώντας οργή και θύελλα αντιδράσεων, ο Αριστομένης Συγγελάκης κατακεραυνώνει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Ο συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών-Επανορθώσεων, Αριστομένης Συγγελάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο 98,4 χαρακτήρισε «ανιστόρητες και αναθεωρητικές» τις δηλώσεις Σκέρτσου που χαρίζει στους Γερμανούς τις πολεμικές αποζημιώσεις.

Ο ίδιος τόνισε ότι «η βλάβη και η εκμετάλλευση που θα τύχει από τη Γερμανία η αρχική τοποθέτηση του κ. Σκέρτσου είναι όνειδος» είπε και πρόσθεσε: «Ενώ καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν έχει παραιτηθεί από τις αξιώσεις του ελληνικού λαού, αν και δεν έχουν κάνει κάτι ουσιαστικό, εντούτοις για πρώτη φορά ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνει μια τόσο αισχρή τοποθέτηση, την οποία σήμερα με μια κυβίστηση επιχειρεί να διορθώσει».

Όπως σχολιάζει ο κ. Συγγελάκης «Με… σκέρτσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκλεισε το μάτι στους Γερμανούς» και έκανε λόγο για «προσβλητικές για τα θύματα τις κατοχής και επιζήμιες για τα εθνικά δίκαια δηλώσεις», τις οποίες η άλλη πλευρά καιροφυλακτεί για τις χρησιμοποιήσει σε διεθνή φόρα.

«Μια τέτοια δήλωση εκτελεί για ακόμη μία φορά τα θύματα της γερμανικής θηριωδίας» τόνισε και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανακαλέσει την τάξη: «Ο πρωθυπουργός, που κατάγεται από την αιματοβαμμένη Κρήτη, οφείλει δημόσια και με οξύτητα να τον ανακαλέσει στην τάξη».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This