Εκλογές 2023: Μήνυση από ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για προσπάθεια αλλοίωσης των εκλογών!

Με αφορμή το ζήτημα με την υποψηφιότητα του Γ. Κατρούγκαλου

Must Read

Δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν λίγες ώρες από την στιγμή που άνοιξαν οι κάλπες και μια σοβαρή καταγγελία για την εκλογική διαδικασία έκανε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου που αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα.

H αντίδραση του κόμματος αφορά το τρολάρισμα που γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα με την συμμετοχή του Γιώργου Κατρούγκαλου παρά την απόφασή του να αποσυρθεί από τις εκλογές. Στο διαδίκτυο έφτασαν κάποιοι να ανεβάζουν ιδέες για ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να…διαγράφουν με μολύβι το όνομα του Γιώργου Κατρούγκαλου και εν συνεχεία να σταυρώνουν τους υποψηφίους της επιλογής τους, ώστε το ψηφοδέλτιο να βγει άκυρο…

Σύμφωνα με όσα έγραψε σε ανάρτησή της στο Twitter, στα βόρεια των Αθηνών γίνονται προσπάθειες από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας για να βγουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ!

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «προπαγανδιστικό μηχανισμό» και τόνισε πως το κόμμα θα προχωρήσει σε μήνυση και προσφυγή στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών.

Δείτε τι έγραψε η Πόπη Τσαπανίδου:

«Ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ διακινεί “οδηγίες” για να βγουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Έφτασαν στο σημείο να στείλουν και πλαστά SMS. Ο @syriza_gr θα υποβάλει μήνυση και θα προσφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού, για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών».

Δείτε το tweet:

Δείτε κι άλλες πλαστές και παραπλανητικές δημοσιεύσεις:

Δείτε επίσης:

Πρωτοφανής προβοκάτσια της Κυβέρνησης λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες!

Το άδοξο τέλος της απλής αναλογικής

Ψήφισαν Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς – Τι δήλωσαν

Σοβαρότατο επεισόδιο στο προξενείο της Βοστώνης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This