Μείναμε άφωνοι: Ο ΣΚΑΙ έβαλε τα γενέθλια του Άδωνι στην λίστα με τα… ιστορικά γεγονότα! (video)

Must Read

Το κακό «παράγινε» στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ που έγινε «βασιλικότερος του βασιλέως» και παραληρεί πίσω από υπουργικά κοστούμια...

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» του καναλιού, μετά τους τίτλους αρχής, είδαμε το καθιερωμένο αφιέρωμα «σαν σήμερα» όπου μνημονεύονται ιστορικά γεγονότα και πρόσωπα.

Αφού λοιπόν είδαμε την επέτειο θανάτου της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας, τον ηλεκτρομηχανικό Έντουιν Άρμστρονγκ που ανακάλυψε τη ραδιοφωνική μπάντα των FM , την συνθήκη Σένγκεν που υπέγραψε η Ελλάδα…. Τσακ! Έκπληξη! Σαν σήμερα γεννήθηκε και ο τιτανοτεράστιος πολιτικός Άδωνις Γεωργιάδης.

Ναι σωστά διαβάσατε, το κανάλι του ΣΚΑΙ θεωρεί ότι τα γενέθλια του κύριου Γεωργιάδη είναι ιστορικό γεγονός για την χώρα μας, και του έκαναν αναφορά στη πραγματική λίστα των ιστορικών γεγονότων.

Φανταζόμαστε θα ακολούθησε event εορτασμού με εγκυκλοπαίδειες «Ελλήνων Έγερσις» υπό τα ακούσματα μουσικών συνθέσεων της Ευγενίας Μανωλίδου.

Το λιγουρεύεστε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This