Σήμερα δικάζουν τον Φρέντι Μπελέρη οι Αλβανοί 

«Θα θέσω το θέμα στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων» λέει ο Δένδιας

Must Read

Στο Ειδικό Δικαστήριο κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος και της Διαφθοράς επιδικάζεται σήμερα η υπόθεση του Έλληνα ομογενή και δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, μετά από τη σκευωρία της αλβανικής κυβέρνησης που έστησε γελοίο κατηγορητήριο σε βάρος του. 

Μαζί με τον Φ. Μπελέρη, θα δικαστεί το μεσημέρι και ο συνεργάτης του Παντελής Κοκαβέσης, ο οποίος κατηγορείται επίσης για εκλογική διαφθορά.

Όπως αναφέρει το himara.gr, ο δήμαρχος και ο συνεργάτης του δεν θα παραστούν στο δικαστήριο, αλλά θα εκπροσωπηθούν από τους δικηγόρους τους.

Την ίδια ώρα στην Αλβανία, ακόμα και πρόσωπα που υποστηρίζουν την κυβέρνηση Ράμα, κάνουν λόγο για παράνομες μεθόδους των αρχών και ενδείξεις κατασκευασμένων στοιχειών.  Ο μάρτυρας άλλωστε που χρησιμοποιήσαν οι αλβανικές αρχές, είναι γνωστός για το βαρύ ποινικό του παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ακόμα και αν καταδικαστεί, ο Φρέντι Μπερλέρης, παραμένει δήμαρχος της Χειμάρρας

Δένδιας: «Θα θέσω το θέμα της κράτησης του Φρ. Μπελέρη στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων»

Το ζήτημα της κράτησης του Φρέντη Μπελέρη θα θέσει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων που λαμβάνει χώρα στις Βρυξέλλες, όπως σημείωσε ο ίδιος κατά την άφιξή του.

«Σήμερα θα συζητήσουμε με τους συναδέλφους στο Συμβούλιο το θέμα των Δυτικών Βαλκανίων. Θα έχω έτσι την ευκαιρία να θέσω ξεκάθαρα το θέμα της κράτησης του εκλεγμένου Δημάρχου Χειμάρρας, του κυρίου Μπελέρη. Από εκεί και πέρα, έχω την πρόθεση να συναντηθώ αμέσως μετά με την Αλβανίδα ομόλογό μου. Νομίζω ότι θα είναι μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνομιλία», δήλωσε ο Νίκος Δένδιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This