Στυγνός εκβιασμός Βορίδη: Αυτοδύναμη ΝΔ, ή τρίτες εκλογές

Η κοινωνία δεν έχει ανάγκη τον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ο πρώην ΥΠΕΣ

Must Read

Το «μαχαίρι στο λαιμό» έβαλε στους ψηφοφόρους ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος είπε ξεκάθαρα ότι αν στις 25 Ιουνίου δεν ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία ώστε να βγει αυτοδύναμη, τότε στην Πειραιώς είναι διατεθειμένοι να σύρουν τη χώρα σε τρίτες εκλογές, συνεχίζοντας την πολιτική αστάθεια.

«Στόχος της ΝΔ παραμένει η αυτοδυναμία, καθώς έχει ήδη απορρίψει το σενάριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια και έχει αποκλείσει κάθε πιθανότητα συνεργασίας με τη ΝΔ», σχολίασε στο Mega και επεσήμανε ότι αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις 25 Ιουνίου, «τότε η χώρα υποχρεωτικά θα οδηγηθεί σε τρίτες κάλπες»!

Για τον κ.Βορίδη, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης και εκτίμησε ότι… πάει για διάλυση! Μιλώντας για την εκλογική κατάρρευση της Κουμουνδούρου, ο πρώην ΥΠΕΣ, είπε χαρακτηριστικά:

«Νομίζω ότι αρκετοί από εμάς περιμέναμε ότι η ΝΔ θα τα πήγαινε καλά. Αυτό που νομίζω ότι δεν μπορούσαμε να δούμε ήταν το μέγεθος κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η μεγάλη διαφορά είναι η άνοδος της ΝΔ, αλλά από την άλλη πλευρά η μεγάλη κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτή την κατάρρευση, κατά τη γνώμη μου ο λόγος είναι βαθύτερος. Πιστεύω δεν είναι εύκολα τα πράγματα περί ανατάξεως, μπορεί να επιδεινώθηκε από κάποια λάθη που έγιναν την τελευταία στιγμή. Πιστεύω πως σε ένα μεγάλο βαθμό ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν γέννημα μίας συγκεκριμένης συγκυρίας. Ήταν γέννημα του αντιμνημονίου, της αντίδρασης της κοινωνίας εκείνης της εποχές και εξυπηρέτησε την ανάγκη να εκφράσει την ανησυχία σε αυτές τις πολιτικές. Καθώς βαδίζουμε σε μία άλλη εποχή, δεν έχει η κοινωνία ανάγκη για τέτοιου είδους φυσιογνωμία».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This