Ο Καστανίδης ξεφτιλίζει τον Ανδρουλάκη! «Ουδέποτε εξάρτησα τη στάση μου από οφίκια»

«Δεν αξιώνω κανόνες δεοντολογίας σε μιαν εποχή έκπτωσης της πολιτικής» - Η δήλωση του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ

Must Read

Η πολυαναμενόμενη δήλωση του Χάρη Καστανίδη για τα όσα έχουν συμβεί από χθες το απόγευμα και έχουν κάνει άνω-κάτω το ΠΑΣΟΚ, ήρθε το μεσημέρι του Σαββάτου και σίγουρα πρόκειται να δημιουργήσει κι άλλες αναταράξεις, καθώς με ήπιο μεν, αλλά εντελώς ξεκάθαρο τρόπο, «ρίχνει στην πυρά» τον Νίκο Ανδρουλάκη!

Η χθεσινή απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ να «πετάξει» εκτός Βουλής το ιστορικό στέλεχος του Κινήματος επιλέγοντας την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης, στην οποία πρώτευσε σε σταυρούς ο κ.Καστανίδης, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και μεγάλη ζημιά, ενώ με ευθύνη του κ.Ανδρουλάκη, η εσωτερική ρήξη που διαφαίνεται δεν αποκλείεται να στοιχίσει στο ΠΑΣΟΚ οδεύοντας προς τις εκλογές της 25η Ιουνίου.

Ο Χάρης Καστανίδης στη δήλωσή του κάνει λόγο για «προσωπική προσβολή», περιγράφοντας την αιφνίδια απόφαση και ενημέρωσή του την τελευταία στιγμή, ενώ «κρεμάει στα μανταλάκια» τον Νίκο Ανδρουλάκη και τις επιλογές του.




  • Αναλυτικά η δήλωση του Χάρη Καστανίδη:

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με ενημέρωσε για την απόφασή του να καταλάβει ο ίδιος την έδρα της παράταξης στην Α’ Θεσσαλονίκης, την ίδια ακριβώς ώρα που ενημέρωνε επισήμως και τον Τύπο. Δεν αξιώνω κανόνες δεοντολογίας σε μιαν εποχή έκπτωσης της πολιτικής. Ο κ. Ανδρουλάκης εκτίμησε, έκρινε και αποφάσισε μόνος, όπως, άλλωστε, δικαιούται. Η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρακτικά κάποια σημασία, αφού η Βουλή θα συγκληθεί για μία μόλις ημέρα και θα διαλυθεί αμέσως. Στο συμβολικό και ηθικό πεδίο, όμως, έχει μεγάλη σημασία, για λόγους που αντιλαμβάνονται μόνο όσοι διαθέτουν ιστορική συνείδηση του χώρου. Η προσωπική προσβολή δεν κάμπτει την υποχρέωσή μου να δώσω μέχρι τέλους τον αγώνα για την ενίσχυση της Δημοκρατικής Παράταξης. Απλός μαχόμενος πολίτης ή μετέχων στο ψηφοδέλτιο, είναι αδιάφορο, γιατί ουδέποτε εξάρτησα τη στάση μου από οφίκια. Οι επιλογές είναι του κ. Ανδρουλάκη».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This