ΜέΡΑ25: Αλλάζει έδρες και υποψηφίους ο Βαρουφάκης!

Πέντε πρόσωπα εντάσσονται για πρώτη φορά ως υποψήφιοι σε τέσσερις μεγάλες εκλογικές περιφέρειας της επικράτειας

Must Read

Παρέμβαση ακόμα και στα ψηφοδέλτια του κόμματος κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης, προκειμένου να ξεπεράσει το όριο του 3% στις εκλογές. Ο γραμματέας του κόμματος ανακοίνωσε τις αλλαγές στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Συγκεκριμένα:

  • Ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετακινείται από την Αχαΐα και από την Β’ Πειραιά στις εξής περιφέρειες: Β3 (Νότιο Τομέα) Αθηνών, Α’ Αθήνας, και Α’ Θεσσαλονίκης (την οποία εκπροσώπησε στην προηγούμενη Βουλή).
  • Η Σοφία Σακοράφα επιλέγει να παραμείνει επικεφαλής στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας, προκειμένου να δείξει πως πιστεύει ότι το ΜέΡΑ25 θα πάρει πολύ πιο ψηλά από το όριο του 3%.
  • Ο Δημήτρης Στρατούλης μετακινείται από την Β3 Νότιο Τομέα Β Αθηνών στην Β’ Πειραιά.
  • Ο Καθηγητής Νίκος Θεοχαράκης μετακινείται από την δεύτερη θέση του Ψηφοδελτίου Επικρατείας στη δεύτερη θέση της Β3 Νότιου Τομέα Β Αθηνών.
  • Τη δεύτερη θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας καταλαμβάνει η Πάολα Ρεβενιώτη, μετακινούμενη από την Α’ Αθήνας.
  • Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου μετακινείται από την τέταρτη θέση του Ψηφοδελτίου Επικρατείας στη δεύτερη θέση της Α’ Θεσσαλονίκης.
  • Την τέταρτη θέση στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας το καταλαμβάνει ο Μιχάλης Κριθαρίδης, μετακινούμενος από την Α’ Θεσσαλονίκης.
  • Στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας εντάσσεται η ερμηνεύτρια Νένα Βενετσάνου.

Ακόμα, πέντε πρόσωπα εντάσσονται για πρώτη φορά ως υποψήφιοι σε τέσσερις μεγάλες εκλογικές περιφέρειας της επικράτειας – και οι πέντε στην τελευταία, τιμητική, θέση της περιφέρειας όπου θα κατέβουν:

  • Ο ηθοποιός και συνοδοιπόρος Γιώργος Χρανιώτης, στην Α’ Αθήνας.
  • Ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης Μάκη (Θωμά) Μιχαλόπουλου, στην Α’ Θεσσαλονίκης.
  • Οι Γιάννης Κουζής, Καθηγητής-Ερευνητής στο πεδίο της Εργασίας και η Αλέκα Μακρή, Γυναικολόγος & Ακτιβίστρια στο χώρο του Φεμινισμού και της Αριστεράς, στη Β1 Περιφέρεια Αθήνας.
  • H οικονομολόγος και στέλεχος της Αριστεράς Νάντια Βαλαβάνη στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This