Τσαπανίδου: «Οι μαθητές ήρθαν αντιμέτωποι με την κατάρρευση του επιτελικού κράτους της ΝΔ»

«Στο μέλλον των παιδιών μας δεν χωρούν ψηφιακοί ερασιτεχνισμοί»

Must Read

Για κατάρρευση του επιτελικού κράτους της ΝΔ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, μετά από το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων, «έπεσε» με αποτέλεσμα να υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις στην διεξαγωγή των εξετάσεων και τελικά κάποιοι μαθητές Α’ και Β’ Λυκείου να μην εξεταστούν. 

«Δεκάδες χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες έμειναν για ώρες να περιμένουν μέσα στις τάξεις τους, εξαιτίας της κατάρρευσης της Τράπεζας Θεμάτων. Η αγωνία και η αγανάκτηση μαθητών, καθηγητών και γονιών είναι απολύτως εύλογη. Μαζί με το άγχος της εξέτασης ήρθαν αντιμέτωποι και με μια ακόμη κατάρρευση του περίφημου επιτελικού κράτους της ΝΔ» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πόπη Τσαπανίδου και προσθέτει:

Μετά τις ενδοσχολικές εξετάσεις έπονται οι Πανελλαδικές. Τα ίδια θα έχουμε και τότε;  Στο μέλλον των παιδιών μας δεν χωρούν ψηφιακοί ερασιτεχνισμοί».

Δείτε επίσης:

Οργή για το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων – Δεν έγιναν οι εξετάσεις Α’ και Β’ Λυκείου σε αρκετά σχολεία

Μπλόκαραν οι εξετάσεις στα Λύκεια: «Έπεσε» η Τράπεζα Θεμάτων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This