Σοκαρίστηκε ο Λοβέρδος που δεν εκλέχτηκε

Παραδέχτηκε ότι οι ψηφοφόροι του ψήφισαν Νέα Δημοκρατία

Must Read

Έκπληξη αποτέλεσε η μην εκλογή του πρώην υπουργού και υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, Ανδρέα Λοβέρδου, στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο ίδιος «εξεπλάγη» και ανέφερε μιλώντας στο MEGA για τη μη εκλογή του:

«Οι πρωτεύοντες παράγοντες είναι ότι το εκλογικό σώμα το δικό μας μεταβλήθηκε. Είναι κάτι που έχουν παρατηρήσει όλοι οι αναλυτές, ότι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν πίσω στον χώρο μας αλλά και δικοί μας ψηφοφόροι που φοβήθηκαν το ενδεχόμενο να γυρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, πήγαν στη ΝΔ. Το βράδυ της Κυριακής ξαφνιάστηκα και εγώ, η μεταβολή του εκλογικού σώματος ήταν σε βάρος μου».

Υποστήριξε ότι οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι καινούργιες: «Πάμε για δεύτερες, άλλες εκλογές με καινούργια δεδομένα, με άλλο σύστημα και δεν υπάρχει η απειλή του ΣΥΡΙΖΑ. Βρίσκομαι προς ώρας εκτός Βουλής, έχουμε δεύτερο εκλογικό αγώνα».

Μάλιστα ο ίδιος ήταν που αποκάλυψε την βεβαιότητά του πως οι δικοί του ψηφοφόροι ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία:

«Οι δικοί μου ψηφοφόροι, αυτοί που ψήφιζαν Λοβέρδο, πρέπει να γυρίσουν και θα γυρίσουν γιατί τώρα ξέρουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ένα κόμμα που πήρε 20% να είναι κυβέρνηση.

Ο δικός μου ειδικότερος ρόλος είναι να απευθυνθώ στους ψηφοφόρους μου που πήγαν στη ΝΔ. Έχω ειδικότερη υποχρέωση εγώ».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This