Γιατί «ψάχνει» ληστές τραπεζών η Ζωή Κωνσταντοπούλου; Η απάντησή της

Must Read

«Πανικό» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το επίμαχο σημείο στο σαιτ του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, όπου επισκέπτες καλούνται να καταγράψουν τις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα» και στις επιλογές υπάρχει και αυτή των… ληστών τραπεζών.

Ως εκ τούτου, πολλοί αναρωτήθηκαν πώς μπορούν οι ληστές να φανούν χρήσιμοι στο κόμμα και η ίδια η Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνει την απάντησή της. 

Όπως περιγράφει σε ανάρτησή της στο Facebook, ήταν μια… «χιουμοριστική επιλογή» προκειμένου ουσιαστικά να γίνει… viral και όπως αποδείχτηκε πέτυχε τον στόχο της.

«Η χιουμοριστική αυτή επιλογή υπάρχει χρόνια στο site μας, για να γίνει γνωστή η ιστοσελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας μας – Πλεύση Ελευθερίας!

Φαίνεται σήμερα έπιασε τόπο!

Μπείτε στο site μας και ακολουθείστε τις οδηγίες που υπάρχουν εκεί, με την υπέροχη φωνή του Διαμαντή Καραναστάση, κι ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο, με αγάπη», έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δείτε επίσης:

Χρήσιμοι και οι… ληστές τραπεζών για το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This