Με τον γιο του Φρέντι Μπελέρη συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας

Μετά από τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσει ψήφισμα του δήμου Αθηναίων για την απελευθέρωση του εκλεγμένου Δημάρχου

Must Read

Τον γιο του Φρέντι Μπελέρη αλλά και αντιπροσωπεία των ομογενών της Αλβανίας συνάντησε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες μετά από την προκλητική απόφαση της αλβανικής δικαιοσύνης να παρατείνει την άδικη προφυλάκιση του δημάρχου Χειμάρρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η στάση του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσει ψήφισμα του Δήμου Αθηναίων για την απελευθέρωση Μπελέρη, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. 

«Σήμερα έγινε η εκδίκαση της αίτησης για τα ασφαλιστικά μέτρα, είχαν προηγηθεί άλλα δύο δικαστήρια και τους κράτησαν προφυλακισμένους» ανέφερε ο Πέτρος Μπελέρης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε: «έχουμε άλλο ένα ‘παράθυρο’, μία ευκαιρία στο ανώτατο αλβανικό δικαστήριο, που μπορεί να γίνει σε μία εβδομάδα ή το πολύ σε ένα μήνα. Και είναι ένα ‘παράθυρο’ που χρειαζόμαστε, γιατί το 2023 δεν μπορεί να φανταστεί κανείς ότι θα διωχθεί πολιτικά για τις θέσεις του και θα παραμείνει στη φυλακή για τόσο μεγάλο διάστημα» είπε ο γιος του ομογενή δημάρχου, με τον Α. Τσίπρα να σημειώνει: «Και μάλιστα, υποψήφιος που εξελέγη».

Περιγράφοντας την σύλληψη του πατέρα του, μόλις λίγες ώρες πριν τις εκλογές, ο Πέτρος Μπελέρης σημείωσε: «ο ίδιος ο κόσμος της Χειμάρρας τον ψήφισε, παρότι ήξερε αυτό για το οποίο κατηγορείται, σε ένα πολύ πολωμένο κλίμα».

«Μία εβδομάδα πριν, ο ίδιος ο Έντι Ράμα είχε πολώσει πάρα πολύ το κλίμα, είχε μιλήσει με πάρα πολύ ακραίους χαρακτηρισμούς για τον δήμαρχο, είχε παρέμβει προσωπικά ο ίδιος παντού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο γιος του Μπελέρη και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ήταν προαναγγελθέν ότι ‘τον Μπελέρη δεν θα τον αφήσουμε να είναι δήμαρχος Χειμάρρας’. Οι εκλογές στη Χιμάρα έγιναν με υποκλοπές, με παρακολουθήσεις, με τρομοκρατία, με εξαγορές. Δώσαμε έναν αγώνα μόνοι μας επί της ουσίας» ανέφερε, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σημειώνει: «Και παρ’ όλα αυτά, ήταν θετικό το αποτέλεσμα».

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This