Στόχος η «εξόντωση» του Μπελέρη: Παραμένει προφυλακισμένος χωρίς αιτία!

Ελεύθερος υπό όρους ο Παντελής Κοκαβέσης

Must Read

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πια οι Αλβανοί και ο Έντι Ράμα, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο την πολιτική εξόντωση του εκλεγμένου δήμαρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη.

Μετρώντας ήδη 20 μέρες στη φυλακή χωρίς καμία αιτιολογία που να στέκει, ο ομογενής θα συνεχίσει να είναι προφυλακισμένος, πολιτικός κρατούμενος δηλαδή, όπως αποφάσισε σήμερα το εφετείο του ειδικού δικαστηρίου των Τιράνων εκδικάζοντας την προσφυγή κατά της απόφασης προφυλάκισης.







Θυμίζουμε ότι χθες, ο αδελφός του Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδος, είχε αποκαλύψει ότι η παρατεταμένη κράτησή του έχει ως μόνο στόχο την καθαίρεσή του από το αξίωμά του:

«Αυτό είναι το σχέδιό τους. Αν δεν αποφυλακιστεί μέχρι τις 5-6 Αυγούστου για να πάει να ορκιστεί στο δημοτικό συμβούλιο, τότε χάνει το χρίσμα!».

Ελεύθερος ο Κοκαβέσης

Οι αλβανικές αρχές αποφάσισαν επίσης την αποφυλάκιση του συνεργάτη του Μπελέρη, Παντελή Κοκαβέση, ο οποίος κρατείται (επίσης αναίτια) για την ίδια υπόθεση.

Το δικαστήριο έθεσε ως όρο για τον Κοκαβέση, του οποίου η υγεία είναι επιβαρυμένη, την παρουσία του σε τακτικά διαστήματα στις αστυνομικές αρχές της Χιμάρας.

Σύμφωνα με το himara.gr παρών στο δικαστήριο σήμερα ήταν μόνο ο Παντελής Κοκαβέσης, ενώ τον κ. Μπελέρη, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο των φυλακών των Τιράνων, τον εκπροσώπησε ο δικηγόρος του.




*φωτογραφία από www.himara.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This