Αυτό είναι το σχέδιο των Αλβανών για να καθαιρέσουν τον Μπελέρη!

Αίτηση αναίρεσης της απόφασης για την προφυλάκισή του κατέθεσαν οι δικηγόροι του - Γιος Μπελέρη: «Διώκεται 30 χρόνια για τις ιδέες του»

Must Read

Οι δικηγόροι του άδικα και εκδικητικά προφυλακισμένου δημάρχου Χιμάρας Φρέντι Μπελέρη, κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης της απόφασης (σ.σ. και για τον Παντελή Κοκαβέση ισχύει το ίδιο) και κατήγγειλαν το σχέδιο των Αλβανών να τον καθαιρέσουν από το αξίωμά του, το οποίο κέρδισε δίκαια και δημοκρατικά κόντρα στις φασιστικές μεθόδους και μεθοδεύσεις του Έντι Ράμα.

Ο αδελφός του Φρέντι Μπελέρη, Λεονάρδος, μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Χρήστο Μαζανίτη:

«Έχει οριστεί για την Παρασκευή 2 Ιουνίου να εκδικαστεί η υπόθεση για το αν θα συνεχιστεί η προφυλάκισή του, ή όχι … Είμαι απαισιόδοξος γιατί πιστεύω από την πρώτη στιγμή ότι όλη αυτή η ιστορία είναι στημένη».

Ο Φρέντι Μπελέρης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Τιράνων, μετά την αδιαθεσία που ένιωσε στην καρδιά. «Η κατάσταση της υγείας του είναι υπό έλεγχο», ανέφερε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο δικηγόρος του, Θεόδωρος Καραγιάννης.

«Αν μέχρι τις 5-6 Αυγούστου…»

Οι φόβοι που εκφράζονται από το περιβάλλον του δημάρχου Χιμάρας, είναι ότι η παρατεταμένη κράτησή του έχει ως μόνο στόχο την καθαίρεσή του από το αξίωμά του.Ο Λεονάρδος Μπελέρης αποκαλύπτει:

«Αυτό είναι το σχέδιό τους. Αν δεν αποφυλακιστεί μέχρι τις 5-6 Αυγούστου για να πάει να ορκιστεί στο δημοτικό συμβούλιο, τότε χάνει το χρίσμα! Τις επόμενες δύο-τρεις μέρες, μέχρι να ληφθεί η απόφαση για την προφυλάκισή του, ή όχι, πρέπει να ασκηθεί μία πίεση στην Αλβανία, όσο γίνεται από δω (σ.σ. Ελλάδα), γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό».




Γιος Μπελέρη: «Διώκεται 30 χρόνια για τις ιδέες του»

Ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος, μίλησε στον ΣΚΑΪ και επεσήμανε ότι ο πατέρας του «διώκεται 30 χρόνια για τις ιδέες του», ενώ περιγράφοντας την κατάστασή του στο νοσοκομείο των φυλακών είπε:

«Ψυχολογικά είναι καλά, ξέρει ακριβώς για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Το θέμα είναι η ταλαιπωρία και η κούραση. Μέχρι στιγμής είναι καλά».

Ο Πέτρος Μπελέρης είπε ακόμα ότι η στοχοποίηση έγινε από τον ίδιο τον Έντι Ράμα: «Υπήρχε μια ρητορική μίσους από την άλλη πλευρά, το έχει αναλάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας προσωπικά και είχαμε όλες τις ενδείξεις του τι θα γινόταν. Είχε πει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα επιτρέψει να μην κερδίσει τη Χιμάρα ο ίδιος».

«Ο πατέρας μου έχει αφιερώσει πάρα πολλά χρόνια γι’ αυτό το πράγμα, ήταν μια στιγμή δικαίωσης και ούτε καταφέραμε να τη χαρούμε», είπε απογοητευμένος ο γιος του νέου δημάρχου Χιμάρας.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This