Υποψήφιος βουλευτής: «Ο Ομπάμα σίγουρα θα ήταν ΠΑΣΟΚ»!

«Η Φώφη Γεννηματά ήταν κάτι διαφορετικό στην πολιτική ζωή του τόπου»

Must Read

Ο υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Μπαράκ Ομπάμα και σχολίασε ότι «σίγουρα θα ήταν ΠΑΣΟΚ»!

Ο νεαρός υποψήφιος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και τόνισε ακόμα ότι ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος ήταν απλός, ανθρώπινος, στοιχεία που είχε και η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, για την οποία εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια:

«Επειδή είχα την τιμή να είμαι κοντά της, το είχε αυτό, το ανθρώπινο στοιχείο, το ειλικρινές, το ηθικό, το φιλότιμο, την αξιοπρέπεια …  Έστω και τώρα οφείλουμε να αναγνωρίζουμε ότι ήταν κάτι διαφορετικό στην πολιτική ζωή του τόπου και έφερε στοιχεία που πρέπει να μιλάμε γι’ αυτά. Ότι δεν είναι όλοι ίδιοι… οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη να αλλάξουμε το παράδειγμα στην πολιτική, εκείνη την έδωσε τη μάχη αυτή υπό δυσμενείς όρους».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This