Και το ΚΚΕ στην… τσιμπίδα του Δήμου Αθηναίων για αφισορύπανση

Ο Περισσός καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 21.600 ευρώ

Must Read

Νέο πρόστιμο για αφισορύπανση στην Αθήνα επιβλήθηκε σήμερα από τον Δήμο Αθηναίων, αυτή τη φορά στο ΚΚΕ, το οποίο καλείται, πλέον, να πληρώσει 21.600 ευρώ για ρύπανση με προεκλογικό υλικό σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες του δήμου διαπίστωσαν παράνομα τοποθετημένες προεκλογικές αφίσες του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στις οδούς Πανεπιστημίου, Πατησίων, Χαλκοκονδύλη, Ακαδημίας και πλατεία Κάνιγγος. Η ανακοίνωση υπενθυμίζει ότι «με πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής, στον κανονισμό καθαριότητας που επικαιροποιήθηκε και εγκρίθηκε το 2022 από το δημοτικό συμβούλιο, περιλαμβάνεται πρόβλεψη για επιβολή χρηματικού προστίμου: Με βάση τον νέο αυτόν κανονισμό, οι υπηρεσίες του δήμου έχουν την υποχρέωση όχι μόνο να απομακρύνουν τις παράνομα τοποθετημένες αφίσες, αλλά και να επιβάλουν το σχετικό πρόστιμο για αυθαίρετη ρύπανση».

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή η δημοτική Αρχή είχε βεβαιώσει πρόστιμο ύψους 15.900 ευρώ στο ΜέΡΑ25 για τον ίδιο ακριβώς λόγο. «Ο δήμαρχος της Αθήνας προσπαθεί να αποκλείσει το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη και από το τελευταίο ελεύθερο δημόσιο χώρο στον οποίο μπορούμε να μοιραστούμε τις θέσεις μας: τους δρόμους, τις γειτονιές και τις πλατείες», κατήγγειλε το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, με το ΚΚΕ να σημειώνει από την πλευρά του πως η διοίκηση του Δήμου επιβεβαίωσε «για άλλη μια φορά τον ρόλο της ως μπροστάρης στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής και στο χτύπημα όλων όσοι αντιστέκονται σε αυτήν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This