Όταν ο Άδωνις κατηγορούσε ανοιχτά την Ντόρα πως ήταν το… μακρύ χέρι της Τουρκίας!

Άλλοι καιροί, άλλα ήθη...

Must Read

Τόσο πολύ, ως φαίνεται, έχει πειράξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη το γεγονός ότι η Ροδόπη ήταν η μόνη σε ολόκληρη την Ελλάδα που στις προηγούμενες εκλογές «αντιστάθηκε» ως άλλο… γαλατικό χωριό και «βάφτηκε» με το κόκκινο του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει εξαπολύσει λυτούς και δεμένους, με πρώτη και καλύτερη την Ντόρα Μπακογιάννη, ούτως ώστε να τούς… αλλάξουν μυαλά πριν τις εκλογές της 25ης Ιούνη.

Την ίδια ώρα, ο Μητσοτάκης κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για «κολεγιά» με το τουρκικό προξενείο στην περιοχή, υποστηρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ (σχεδόν) διαπράττει εθνική προδοσία. Κι όμως, το 2012 που η Ντόρα ήταν διαγραμμένη από τη Νέα Δημοκρατία, είχε κατέβει στις εκλογές του Μαΐου με το δικό της κόμμα, τη «Δημοκρατική Συμμαχία», με την οποία ναι μεν δεν τα κατάφερε να μπει στη Βουλή, καθώς έπιασε 2,56%, αλλά στη Ροδόπη έπιασε ποσοστό σχεδόν… 18%, τερματίζοντας τρίτη, μόνο πίσω από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, με πολύ μικρή διαφορά, μάλιστα, από αυτήν.

Αυτό ακριβώς επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως «η αδελφή του κ. Μητσοτάκη, κα Ντόρα Μπακογιάννη, που σήμερα εκβιάζει ωμά τους μειονοτικούς ότι δεν θα περάσουν καλά αν δεν ψηφίσουν ΝΔ, το 2012 κατήλθε στις εκλογές με δικό της κόμμα. Έλαβε πανελλαδικά 2,56% αλλά στη Ροδόπη 18%. Ήταν άραγε η εκλεκτή του τουρκικού προξενείου; Είχε κάνει κάποια συναλλαγή με τον Ερντογάν; Διέπραξε κάποια προδοσία απέναντι στο έθνος; Ντροπή!».

Ανεξάρτητα, πάντως, με το ποιες είναι οι απαντήσεις στα ερωτήματα που θέτει εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ, το γεγονός είναι πως τότε υπήρχε κάποιος που ήταν σχεδόν πεπεισμένος πως η Ντόρα είχε όντως «διαπράξει προδοσία απέναντι στο έθνος». Μιλάμε, φυσικά, για τον «πολύ» Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος την είχε κατηγορήσει ανοιχτά πως κάνει τις… δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας!

  • Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο-ντοκουμέντο:


Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This