Ο Ερντογάν κάρφωσε τον Μητσοτάκη: Έχει δώσει κρυφές υποσχέσεις!

Σε μεγάλες εθνικές περιπέτειες θα μας βάλει

Must Read

Τις προθέσεις του για τα ελληνοτουρκικά τις έχει ξεδιπλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τις συνεντεύξεις που δίνει, μιας και απ’ ότι φαίνεται βιάζεται πολύ για τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι δήλωσε πως θα επιδιώξει συνάντηση με τον Ερντογάν τον Ιούλιο στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟΘα συρθούμε δηλαδή σε συνομιλίες με την Τουρκία, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και την ώρα που οι απειλές κατά της Ελλάδας δίνουν και παίρνουν.

Όταν μάλιστα τόσο διάστημα κορυφαίοι Τούρκοι αξιωματούχοι προκαλούν μιλώντας για… δίκαιο μοίρασμα του πλούτου στο Αιγαίο, θα πρέπει να ανησυχούμε πολύ για το τι έχει συζητηθεί και συμφωνηθεί κάτω από το τραπέζι με τους γείτονες.

Ενδεικτικό του τι «ψήνεται» και ότι θα μας βάλει ο Μητσοτάκης σε μεγάλες εθνικές περιπέτειες, είναι τα όσα δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν στον Μανώλη Κωστίδη του ΣΚΑΪ:

«Εύχομαι οι εκλογές της Ελλάδας και της Τουρκίας να γίνουν η αρχή μιας νέας εποχής. Εμείς στέλνουμε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς φιλίας μας. Αυτές τις εντυπώσεις πρέπει να της διατηρήσει ο Μητσοτάκης και να τηρήσει τους λόγους του»!

Ποιες είναι οι υποσχέσεις που έχει δώσει στην Άγκυρα ο Μητσοτάκης και δεν τις γνωρίζει κανείς;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This