Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Μητσοτάκης νοιάζεται (μόνο) για την επενδυτική βαθμίδα

«Ο πρώτος μας στόχος, φυσικά, είναι να αποκτήσουμε επενδυτική βαθμίδα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ στο Reuters

Must Read

Ο κόσμος χάνεται στην κυριολεξία, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγαίνει και δηλώνει πως, στην περίπτωση που επιστρέψει στην ηγεσία της χώρας, «ο πρώτος μας στόχος είναι να αποκτήσουμε επενδυτική βαθμίδα».

Ούτε το ξεχαρβαλωμένο ΕΣΥ, ούτε η αντιμετώπιση της καλπάζουσας ακρίβειας, αλλά η… ρημάδα η επενδυτική βαθμίδα, με τον πρόεδρο της ΝΔ να υποστηρίζει πως το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μάη ήταν μια έγκριση των πολιτικών του.

«Ο πρώτος μας στόχος, φυσικά, είναι να αποκτήσουμε επενδυτική βαθμίδα. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι απολύτως εφικτό μέσα στους πρώτους μήνες μετά τις εκλογές», τόνισε, συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις που έκανε στο «Reuters», βρισκόμενος στο πλοίο για Σαλαμίνα.

Όπως αναφέρει το διεθνές πρακτορείο, ο τέως πρωθυπουργός ελπίζει ότι η νίκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, «θα ανοίξει τον δρόμο για να επιτευχθεί επιτέλους ένας στόχος που έθεσε, όταν εξελέγη για πρώτη φορά πριν από τέσσερα χρόνια: η Ελλάδα να ανακτήσει το πολυπόθητο καθεστώς επενδυτικής βαθμίδας». Ο ίδιος τονίζει ότι η μεταρρύθμιση της Υγείας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα (που, με βάση και τις δηλώσεις Πνευματικού, γνωρίζουμε πολύ καλά τι εννοεί ως «μεταρρύθμιση»), μαζί και με τη δημιουργία ενός «Υπουργείου Οικογένειας» για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και της μείωσης του ποσοστού γεννήσεων, κάτι που, όπως είπε, θα μπορούσε να απειλήσει και το συνταξιοδοτικό σύστημα.

«Αλλά, πάνω απ’ όλα, πρέπει να επιταχύνουμε την ανάπτυξη, για να διατηρήσουμε τη χώρα σε σταθερή δημοσιονομική πορεία. Η Ελλάδα βλέπει την ανάπτυξη στο 2,3% φέτος, βοηθούμενη από τον τουρισμό και τις επενδύσεις», σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This