Μαρτύρησε τα προεκλογικά ψέματα του Μητσοτάκη ο Σκυλακάκης

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Ο Θεόδωρος Σκυλακάκης «μαρτύρησε» σε συνέντευξή του τα προεκλογικά ψέματα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα Σταθερότητας, στο οποίο τελικά «δεν περιλαμβάνει μια σειρά από πράγματα τις καινούργιες πολιτικές μας», όπως ανέφερε ο ίδιος.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ομολόγησε ότι Πρόγραμμα Σταθερότητας δεν περιλαμβάνονται οι προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ στο «μακροοικονομικό σενάριο» αλλά ως «δημοσιονομικός χώρος», ενώ σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου, ο ίδιος απάντησε: «νομικά δεν μπορούμε να βάλουμε στο Πρόγραμμα Σταθερότητας όλες τις προεκλογικές μας υποσχέσεις».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε εξαγγελίες για αυξήσεις μισθών στο 25%, αύξηση του αφορολόγητου και κατώτατο μισθό στα 950 ευρώ…

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει πυρά κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών σημειώνοντας ότι το «ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αυτό αποδεικνύεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές».

Όπως τονίζει η Κουμουνδούρου: «Ο «μαρτυριάρης» κ. Σκυλακάκης παραδέχτηκε ότι στο πρόγραμμα σταθερότητας που έχει καταθέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στις Βρυξέλλες, δεν περιλαμβάνονται οι προεκλογικές υποσχέσεις Μητσοτάκη. Δεδομένου, ότι η ομολογία έγινε πολλές φορές μετά από διαδοχικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου, κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί το γλωσσικό ολίσθημα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αυτό αποδεικνύεται λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Σε συνέντευξή του στην Νίκη Λυμπεράκη στον Παραπολιτικά FM ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλύπτοντας τα ψεύδη και την αντικοινωνική κρυφή ατζέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο «μαρτυριάρης» κ. Σκυλακάκης παραδέχτηκε ότι στο πρόγραμμα σταθερότητας που έχει καταθέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, στις Βρυξέλλες, δεν περιλαμβάνονται οι προεκλογικές υποσχέσεις Μητσοτάκη. Δεδομένου, ότι η ομολογία έγινε πολλές φορές μετά από διαδοχικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου, κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί το γλωσσικό ολίσθημα.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:

– Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς υποστηρίζει ότι όλα τα μέτρα του προγράμματός του έχουν κατατεθεί στις Βρυξέλλες, αντιθέτως καμία προεκλογική υπόσχεσή του δεν έχει κατατεθεί.

– Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς διατείνεται ότι το πρόγραμμά του είναι κοστολογημένο.

– Ο κ. Μητσοτάκης ψευδώς υπόσχεται ότι θα δώσει αυξήσεις 25% στους εργαζόμενους.

Η αλήθεια είναι ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κ. Μητσοτάκη είναι κούφιες.

Υπόσχεται πράγματα που δεν θα υλοποιηθούν και κρύβει άλλα ακραία, όπως η διαλογή ασθενών στα νοσοκομεία, που σχεδιάζει να υλοποιήσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This