Ο Δημήτρης Νατσιός ξεκαθαρίζει για τις θέσεις της ΝΙΚΗΣ

Μετά τον πόλεμο που της έχει κηρύξει η ΝΔ και τα παπαγαλάκια της

Must Read

Από τη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επέλεξε να επιτεθεί στη ΝΙΚΗ, την οποία, χωρίς να ονοματίσει, χαρακτήρισε «κομματίδιο» και κατήγγειλε εκμετάλλευση του θρησκευτικού και πατριωτικού συναισθήματος των πολιτών.

Όσο πλησιάζουμε στην 25η Ιουνίου η επίθεση είναι πιο έντονη, καθώς η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να κριθεί από την είσοδο περισσότερων κομμάτων στη Βουλή.

Ο επικεφαλής της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός, αντέκρουσε τον χαρακτηρισμό «σκοταδιστικό», που είχε επιρρίψει στο κόμμα του ο Μητσοτάκης. Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του μάλιστα ο δάσκαλος Δημήτρης Νατσιός, εκπαιδευτικός, κάλεσε τους επικριτές του να ρωτήσουν τους μαθητές του αν είναι «σκοταδιστής». Απάντησε δε και στις επικρίσεις περί εργαλειοποίησης της θρησκείας, σημειώνοντας ότι ο ίδιος, αντίθετα με άλλους πολιτικούς αρχηγούς, δεν σπεύδει να φωτογραφίζεται δίπλα σε ιερείς ή μητροπολίτες.

Όμως επειδή ο βρώμικος πόλεμος συνεχίζεται και διαδίδεται και από τα παπαγαλάκια της ΝΔ ότι δεν έχει θέσεις η ΝΙΚΗ, ο επικεφαλής της με νέο του βίντεο ξεκαθαρίζει και αναφέρει:

«Σταθεροί στα ιδανικά μας, προσκαλούμε την κυβέρνηση να αντιγράψει και άλλες θέσεις της Νίκης και όχι μόνο το Υπουργείο Οικογένειας και Δημογραφικής Ανάπτυξης. Θέσεις για φθηνή ελληνική ενέργεια, για πρωτογενή ελληνική παραγωγή, για ασφάλεια στον απλό πολίτη, για τα αυτονόητα στα ελληνοτουρκικά, για τη ριζική αλλαγή εκπαιδευτικής ύλης στα σχολεία, για την αποκατάσταση του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Στις 25 Ιουνίου, μαχόμαστε για τη ΝΙΚΗ».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This