Εκτός Βουλής η Τσαπανίδου – Θρίλερ με Πολάκη και Δούρου

Ποια άλλα γνωστά ονόματα μένουν εκτός

Must Read

Με μόλις 47 έδρες ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, κάτι που σημαίνει πως πολλά θα είναι τα γνωστά στελέχη του που δεν θα εξασφαλίσουν την εκλογή τους.

Εκτός μένουν σχεδόν όλα τα πασοκογενή στελέχη, ενώ και η Πόπη Τσαπανίδου δεν εκλέγεται στο Επικρατείας.

Σε θρίλερ εξελίσσεται και η καταμέτρηση των ψήφων στα Χανιά, αφού η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη με 41,33%, από την άλλη όμως απειλείται η έδρα του Παύλου Πολάκη, ενώ ίδιο είναι το σκηνικό και με την εκλογή της Ρένας Δούρου.

Με βάση την εκτίμηση του υπουργείου Εσωτερικών, την είσοδό τους στο νέο Κοινοβούλιο φαίνεται πως δεν εξασφαλίζουν:

Στην Επικράτεια η Πόπη Τσαπανίδου, στην Α’ Αθηνών ο Νίκος Βούτσης, στη Β’ Αθηνών η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, στη Β’ Αθηνών – Νότιος Τομέας ο Γιάννης Μουζάλας, στον δυτικό τομέα Ρένα Δούρου και Γιάννης Δραγασάκης (θα εξαρτηθεί από την κατανομή), στην Ανατολική Αττική ο Χρήστος Σπίρτζης, στη Β’ Πειραιώς ο Γιάννης Ραγκούσης, στη Δυτική Αττική ο Γιώργος Τσίπρας, στην Αιτωλοακαρνανία ο Γρηγόρης Θεοδωράκης, στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Αμανατίδης, στη Β’ Θεσσαλονίκης η Δώρα Αυγέρη, στο Ηράκλειο ο Σωκράτης Βαρδάκης, στην Πιερία ο Σάκης Γκούνας, στην Καβάλα η Τάνια Ελευθεριάδου.

Από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας η ΝΔ επανεκλέγει τους 7 πρώτους υποψηφίους: Ειρήνη Αγαπηδάκη, Θεόδωρο Σκυλακάκη, Χρήστο Στυλιανίδη, Ιωάννα Λυτρίβη, Γεώργιο Σταμάτης, Μαρία – Νεφέλη Χατζηιωαννίδου και Μαρία Πολύζου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει μια έδρα και μένει εκτός η Τσαπανίδου, ενώ επανεκλέγονται οι Οθων Ηλιόπουλος, Ευάγγελος Αποστολάκης και Ελενα Ακρίτα.

Δύο έδρες από το Επικρατείας εκλέγει το ΠΑΣΟΚ με τους Παναγιώτη Δουδωνή και Δημήτρη Μάντζο να επανεκλέγονται. Από το ΚΚΕ επανεκλέγεται ο Θανάσης Παφίλης. Από την Ελληνική Λύση ο Παύλος Σαράκης. Από την ΝΙΚΗ ο Γιώργος Αποστολάκης. Μια έδρα θα έπαιρναν και οι Σπαρτιάτες αλλά δεν κατέθεσαν ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This