Κυριάκος Βελόπουλος: «Εμείς είμαστε Έλληνες, πλην Λακεδαιμονίων»

Must Read

Με επίθεση εναντίον των δημοσκόπων και κατά όλων εκείνων που πολέμησαν την Ελληνική Λύση, ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε για βρόμικο πόλεμο του συστήματος, ενώ δεν έλειψαν και οι αιχμές κατά των Σπαρτιατών.

Η δήλωση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες γιατί άντεξαν στον πόλεμο τον βρόμικο του συστήματος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν φοβήθηκαν. Λυπάμαι πραγματικά για όλους αυτούς τους δημοσκόπους, που παίζουν με την ψυχολογία των ανθρώπων, που παίζουν με τους ανθρώπους. Είναι δυνατόν μέχρι τελευταία στιγμή να μας λένε το ανώτατο όριο 4,3 και μπορεί να είμαστε έξω από τη Βουλή; Λυπάμαι γιατί ανεχόμαστε μια κατάσταση που πρόδηλα δεν είναι δημοκρατική. Η Ελληνική Λύση δεν πεθαίνει, είναι πολύ δυνατή για να πεθάνει. Ό,τι και να κάνουν μέσα στο κοινοβούλιο θα αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ σκληροί και θα συνεχίσουμε ελληνικά, εθνικά κοινωνικά και λαϊκά τον αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Ένα χαμόγελο από εμάς σε όλους αυτούς που ήθελαν να πεθάνει η Ελληνική Λύση. Η Ελληνική Λύση δεν πεθαίνει ποτέ … Εμείς είμαστε Έλληνες, πλην Λακεδαιμονίων».






 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This