Ανανέωση του ΠΑΣΟΚ βλέπει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Must Read

Ευχαριστημένος με το…11,8% εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος βλέπει όπως λέει το κόμμα να δυναμώνει. Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, ο ίδιος έκανε λόγο για αύξηση της κοινοβουλευτικής δύναμης.

«Το ΠΑΣΟΚ δυναμώνει, ανανεώνεται, προχωρά» ανέφερε και δήλωσε προβληματισμένος για την άνοδο της «ακροδεξιάς και των νεοναζιστικών κομμάτων»:  «Ενώνουμε τις αγωνίες μας με τους δημοκράτες, προοδευτικούς πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ θα ασκεί σοβαρή αντιπολίτευση, με αρχές και αξίες. Θα είμαστε δίπλα σας για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, για ένα νέο μοντέλο παραγωγής. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι εγγύηση για όλα αυτά. Θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα η άνοδος της ακροδεξιάς και των νεοναζιστικών κομμάτων. Η παράταξή μας παραδοσιακά ήταν ανάχωμα σε αυτά τα φαινόμενα. Το αποτέλεσμα δείχνει το χρέος μας να οικοδομήσουμε μια σύγχρονη κεντροαριστερά» ανέφερε και πρόσθεσε: «Από αύριο το πρωί ξεκινά ένα νέο ταξίδι πολιτικής πλειοψηφίας, για μια ισχυρή Ελλάδα, της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Σε αυτήν την πορεία θα είμαστε όλοι μαζί».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This