Ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο με τη γυναίκα και τα παιδιά του - Το ζευγάρι προχωρούσε χέρι χέρι

Must Read

Στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργού της νέας κυβέρνησης, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία και αναμένεται να ανακοινωθεί στις 17.00 το απόγευμα ενώ θα ορκιστεί αύριο.

 






Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης παρέλαβε την εντολή σχηματισμού της νέας κυβέρνησης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο πιασμένος χέρι-χέρι με τη σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

 






Η οικογένειά του ήταν δίπλα του καθ΄όλη τη διάρκεια της ορκωμοσίας, την οποία έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Παρούσες ήταν και οι αδερφές του Ντόρα Μπακογιάννη, Κατερίνα Μητσοτάκη και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη. Αφού ορκίστηκε έβγαλε τις καθιερωμένες φωτογραφίες και υπέγραψε, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό το πρόσωπο «κλείδωσε» για υπουργός Παιδείας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This