Δομινίκη Παπαδοπούλου: Ποιο είναι το «καυτό» μοντέλο που διέγραψαν οι «Σπαρτιάτες»

Την διέγραψαν μετά από φήμες ότι έχει λογαριασμό στο OnlyFans

Must Read

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι οι «Σπαρτιάτες» που μπήκαν στη Βουλή, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιουνίου, διέγραψαν από το κόμμα την υποψήφια βουλευτή Δομινίκη Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας ανέφερε ότι η στάση ζωής της δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της.

«Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δομινίκη Παπαδοπούλου είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας του GNTM, ενώ είχε εμφανιστεί και σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια διέθετε λογαριασμό στο OnlyFans, γεγονός που μάλλον προκάλεσε αντιδράσεις στο ακροδεξιό και συντηρητικό κόμμα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This