Έλενα Ακρίτα: «Μπαίνουμε σε μια ζοφερή, δυστοπική Βουλή»

Must Read

Το αποτέλεσμα των εκλογών 2023 σχολίασε μέσω μιας φορτισμένης ανάρτησης η εκλεγείσα με τον ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα.

«Μπαίνουμε σε μια ζοφερή, δυστοπική Βουλή. Στα διπλανά μας έδρανα θα κάθονται από ακροδεξιοί έως και ναζί. Για μένα, που είναι η πρώτη μου φορά, η προοπτική αυτή είναι εφιαλτική» έγραψε η δημοσιογράφος για την είσοδο των «Σπαρτιατών» στη Βουλή.

Για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, η Ακρίτα σημείωσε ότι όλοι «θα δουλέψουμε δίπλα και τριπλά για να καλύψουμε το μεγάλο κενό που αφήνουν οι σύντροφοι μας που δεν εκλέχτηκαν» ενώ υποσχέθηκε ότι θα είναι «η φωνή αυτών που δεν έχουν φωνή» και τα μάτια των «αόρατων ανθρώπων».

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

«Να πω κάτι προσωπικό, αν μου επιτρέπετε.

Η επόμενη μέρα είναι σήμερα.

Μπαίνουμε σε μια ζοφερή, δυστοπική Βουλή. Στα διπλανά μας έδρανα θα κάθονται από ακροδεξιοί έως και ναζί. Για μένα, που είναι η πρώτη μου φορά, η προοπτική αυτή είναι εφιαλτική.

Όμως δεν θα το βάλω κάτω. Αλήθεια σάς λέω. Από σήμερα σηκώνω τα μανίκια. Όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα δουλέψουμε δίπλα και τριπλά για να καλύψουμε το μεγάλο κενό που αφήνουν οι σύντροφοι μας που δεν εκλέχτηκαν.

Προσωπικά, θα παλέψω για τα ανθρώπινα δικαιώματα, όχι μόνο στη Βουλή αλλά και στο δρόμο, όπως έκανα πάντα. Μύγα στο σπαθί μου δεν σήκωνα ποτέ και δεν θ’ αρχίσω τώρα.

Θα προσπαθήσω να γίνω η φωνή αυτών που δεν έχουν φωνή.
Θα προσπαθήσω να γίνω τα μάτια των «αόρατων» ανθρώπων.
Θα διεκδικήσω για λογαριασμό τους την ορατότητα, τη συμπερίληψη, την αλληλεγγύη.
Όσο μπορώ. Κι όσο αντέχω. Που αντέχω μια χαρά.

Δεν έγινα βουλευτής για να κάνω περίπατο. Έγινα βουλευτής για να δουλέψω σκληρά. Κι αυτό θα πράξω, με πλήρη συνείδηση του νέου μου ρόλου.

Θα είμαι εκεί για σας.
Σάς το υπόσχομαι»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This