«Καρφιά» ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα κυβέρνηση: «Κολλητοί και φίλοι»

Must Read

Με αιχμηρό ύφος σχολίασε το νέο κυβερνητικό σχήμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ.  «Από την πρώτη ημέρα της νέας του θητείας ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι αντιμετωπίζει την ψήφο των πολιτών ως λευκή επιταγή», λέει η Κουμουνδούρου και κάνει λόγο για κυβέρνηση κολλητών και φίλων:

«Προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης υπόσχονταν ριζικές αλλαγές στην νέα του κυβέρνηση. Η κυβέρνηση, όμως, που ανακοίνωσε σήμερα δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ανακύκλωση της προηγούμενης κυβέρνησής του.

Συγκρότησε ένα από τα πιο ογκώδη κυβερνητικά σχήματα της μεταπολίτευσης με 63 υπουργούς, αναπληρωτές και υφυπουργούς, προκειμένου να τους βολέψει όλους. Το «νέο» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι οι προσθήκες κολλητών και φίλων και οι μεταγραφές απαξιωμένων πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ που εξαργύρωσαν την πολυετή υπηρεσία τους στο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο» καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Δείτε επίσης:

Αυτά είναι τα ονόματα της νέας κυβέρνησης – Ποιοι αναλαμβάνουν υπουργοί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This