«Αναποδιά» οι δεκάδες νεκροί των Τεμπών για τον Γιάννη Λοβέρδο!

Must Read

Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν έχει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος χαρακτήρισε «αναποδιά» για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 συνανθρώπους μας.

Δεν το είπε μία, αλλά περισσότερες φορές, οπότε δεν θα μπορεί να ισχυριστεί μετά ότι διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του…

Μιλώντας στην εκπομπή «Casus Belli» του Attica TV και προσπαθώντας να εξηγήσει ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το αν μια κυβέρνηση είναι δεξιά ή αριστερή, αλλά ενδιαφέρεται για το ποιος μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τα προβλήματά του, σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Εκτιμώ ότι η επιτυχία του Κυριάκου προσωπικά, είναι ότι έπεισε τον κόσμο ότι αυτός μπορεί να τα διαχειριστεί. Ακόμα και στα λάθη που έγιναν και στις αναποδιές που είχαμε. Να σας δώσω ένα παράδειγμα, στην αναποδιά των Τεμπών, παρά το γεγονός ότι ήταν  μια αναποδιά που έτυχε στη βάρδιά μας και που θα μπορούσε να κοστίσει πολύ στην κυβέρνηση και στον ίδιο τον Μητσοτάκη, ωστόσο ο κόσμος, λέει και σε αυτές τις ακραίες περιπτώσεις, το πρόβλημα μπορεί να το διαχειριστεί καλύτερα ο Μητσοτάκης».

«Αναποδιά», «ακραίες περιπτώσεις», «πρόβλημα»… Περιφρόνηση για την τραγωδία, ασέβεια στις ζωές που χάθηκαν, αλαζονεία. Ούτε λέξη για τις εγκληματικές ευθύνες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στα αίτια της τραγωδίας.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This