Δεύτερες σκέψεις κάνει ο Νίκος Παππάς για τον Δήμο Αθηναίων – «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν με εκφράζει απόλυτα»»

Προβληματισμένος μετά την κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Θα κάνει πίσω ο Νίκος Παππάς από την διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων μετά την κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές; Ο ίδιος φαίνεται πάντως να έχει δεύτερες σκέψεις και πλέον δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον εκφράζει απόλυτα. 

«Ηταν κάτι που είχα στο μυαλό μου, πήρα την πρωτοβουλία να ξεκινήσω μερικές διαδικασίες. Το περιβάλλον δεν είναι αγνό και αθώο όπως αντιλήφθηκα, είναι λίγο τοξικό για μένα» δήλωσε μιλώντας σε εκπομπή του mega.

«Εχει ακόμα δρόμο για την υλοποίησή του, θα δούμε αν θα το κάνουμε. Ο κ. Τσίπρας με στήριξε δημόσια. Είναι ένα κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο ουδέποτε επίδραση στο παρελθόν, διάφορες κινήσεις του δεν με εξέφραζαν στο παρελθόν. Είδαν όμως σε μένα ένα πρόσωπο που μπορεί να κάνει καλύτερη την πόλη της Αθήνας» εξήγησε.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας που ήταν έτοιμος να μπει στον πολιτικό στίβο, σχολίασε και την είσοδο του ακροδεξιού κόμματος Σπαρτιάτες, στη Βουλή: «Δεν με εξέπληξε η είσοδος των Σπαρτιατών στη Βουλή. Μπήκε η Νίκη και η Ελληνική Λύση ενώ η κυβέρνηση στελεχώνεται με τύπους σαν τον Αδωνι και τον Βορίδη. Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Το τέρας του φασισμού υπάρχει εκεί έξω. Στο χέρι μας είναι να το ρίξουμε στο βόθρο της ιστορίας».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This