Βέλγοι αστυνομικοί παρουσία Έλληνα εισαγγελέα έκαναν «ντου» στα σπίτια συγγενών της Εύας Καϊλή

Οι έρευνες έβγαλαν «λαβράκι» - Αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις

Must Read

Την ώρα που οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή διαμηνύουν μέσω δήλωσής τους ότι η ευρωβουλευτής που ερευνάται για το σκάνδαλο του Qatargate μπορεί να κυκλοφορεί στη ζώνη Σένγκεν, νέες εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι η έρευνα για τον χρηματισμό της συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr, oμάδα της βελγικής οικονομικής αστυνομίας, παρουσία Βέλγου ανακριτή και Έλληνα εισαγγελέα, εισέβαλε σε σπίτια συγγενικών προσώπων της Εύας Καϊλή, στην Ελλάδα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και όπως φαίνεται έχουν βγάλει «λαβράκια» τα οποία αναμένεται να εμπλέξουν πολλά πρόσωπα στην υπόθεση του σκανδάλου. 

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατή συνέντευξή της στην ολλανδική εφημερίδα «De Standaard», η ίδια υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι η βαλίτσα με τα 600 χιλιάρικα βρισκόταν στο σπίτι της και όπως είπε δεν κατηγορεί για τίποτα τον εαυτό της παρά μόνο ότι δεν ήξερε καλά την μητρική γλώσσα του συζύγου της και τα γαλλικά… «Δεν έχω για τίποτα να κατηγορήσω τον εαυτό μου. Ή θα έπρεπε να μιλούσα καλύτερα γαλλικά και ιταλικά. Τότε θα ήξερα για τον άντρα μου και τον Παντσέρι» υποστήριξε η Εύα Καϊλή επιχειρώντας να παρουσιάσει τον εαυτό της ως… αφελή.

Δείτε επίσης:

«Ελεύθερη κι ωραία» μπορεί να κυκλοφορεί στη ζώνη Σένγκεν η Εύα Καϊλή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This