Απίστευτη αθλιότητα Ανδρουλάκη! Αφήνει εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη

Επέλεξε να κρατήσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης

Must Read

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης αποφάσισε να κρατήσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνοντας αυτό που ξεκίνησε μετά τις πρώτες εκλογές του Μαΐου, να «πετάξει» δηλαδή εκτός Βουλής ένα από τα πλέον ιστορικά στελέχη του Κινήματος (σ.σ. και εκφραστή αρκετών διαφωνιών για την πολιτική Ανδρουλάκη), τον έντιμο Χάρη Καστανίδη (σ.σ. ήταν πρώτος σε σταυρούς στην εκλογική του περιφέρεια)!

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφήνει ουσιαστικά τη Θεσσαλονίκη χωρίς εκπρόσωπο και δεν είναι λίγα τα «πράσινα» στελέχη που έκαναν λόγο για «ατιμία και απρέπεια», αλλά και για «αχρείαστη ένταση».

Όσο κι αν μετά την 25η Μαΐου ο Νίκος Ανδρουλάκης διέρρεε παντού πανικόβλητος (σ.σ. λόγω των σφοδρών αντιδράσεων που είχαν δημιουργηθεί) ότι δεν θα πάρει την έδρα στην Θεσσαλονίκη στις επόμενες εκλογές (της 25ης Ιουνίου), κανείς δεν τον πίστεψε και άπαντες δικαιώθηκαν γι’ αυτό σήμερα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει μάλιστα (ως αλάτι στην πληγή…), ότι «ευχαριστεί τον Χάρη Καστανίδη και τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας καθώς και τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν και τη συμβολή τους στην ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής».

  • Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα προτείνει τον κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα κρατήσει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστεί τον κ. Χάρη Καστανίδη, τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας καθώς και τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν και τη συμβολή τους στην ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Τις προσεχείς ημέρες θα οργανωθεί πλήρως το γραφείο του Προέδρου στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This