Αυστηρή προειδοποίηση Καμμένου στον ΣΥΡΙΖΑ

Η ανάρτηση του πρώην προέδρου των ΑΝΕΛ και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πάνο Καμμένο, μετά την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην πρόεδρος των ΑΝΕΛ στον Αντ1, κάνοντας αποκαλύψεις για την Συμφωνία των Πρεσπών και τα γεγονότα που σημειώθηκαν το 2015.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πάνος Καμμένος, δημοσίευσε μια φωτογραφία από εστιατόριο στο οποίο ο ίδιος βρισκόταν με τους Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Παππά και Γαβριήλ Σακελλαρίδη και προειδοποίησε ότι θα επανέλθει με βίντεο και μηνύματα: «25/6/2015 hotel the hotel Bruxelles επειδή το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταληφθεί από πρώην ΠΑΣΟΚ και με προκαλεί την επόμενη φορά θα αναρτήσω και τα βίντεο και τα μηνύματα η ας ρωτήσουν τον Πρέσβη Λευτέρη Καράγιαννη και τον Νίκο Παππά ..κρίμα ….».

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του εξαπέλυσε «πυρά» κατά του Πάνου Καμμένου, υποστηρίζοντας ότι δίνει τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν: «Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει: «Εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές. Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης».

Δείτε επίσης:

Πάνος Καμμένος: «Σπάει» τη σιωπή του για τον Αλέξη Τσίπρα – Δηλώσεις που θα συζητηθούν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This