Στίγκας: Το «όχι» στην πρόταση Βελόπουλου να συνυπογράψουν Εξεταστικές Επιτροπές

Must Read

Αρνητικός ήταν ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας στην πρόταση Βελόπουλου για σύσταση 5 Εξεταστικών Επιτροπών. «Οι Εξεταστικές δεν γίνονται μέσω Facebook. Γίνονται μέσα σε γραφεία και με συνεννόηση», είπε μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Νωρίτερα ο Κυριάκος Βελόπουλος σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια είχε επαναφέρει την πρότασή του επικρίνοντας Σπαρτιάτες και Νίκη που δεν συνυπογράφουν το αίτημα – μάλιστα απευθυνόμενος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι αν η Πλεύση Ελευθερίας καταθέσει πρόταση για Εξεταστική η Ελληνική Λύση θα την συνυπογράψει εφόσον συμφωνεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έχει προτείνει Εξεταστικές για τη Συμφωνία των Πρεσπών, για τα εμβόλια mRNA κατά του κορωνοϊού, για την διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. με τις διαπραγματεύσεις του πρώτου εξαμήνου του 2015, τα capital controls και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου.

Επισημαίνεται ότι ο Β. Στίγκας βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον Κ. Βελόπουλο καθώς ο ίδιος και ο εκπρόσωπος τύπου του τον κατηγόρησαν ότι ήταν στη ΝΔ όταν υπογράφηκε η Συμφωνία των Πρεσπών. Ο Κ. Βελόπουλος απείλησε με μηνύσεις και ο εκπρόσωπος τύπου των Σπαρτιατών με εξώδικη δήλωση ήδη ανακάλεσε τους ισχυρισμούς του.

Διαβάστε επίσης: Οι Σπαρτιάτες ευχαρίστησαν τον Ηλία Κασιδιάρη και από το βήμα της Βουλής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This