Ο Κυριάκος βάφτισε «διαφορές» τις τουρκικές επεκτατικές βλέψεις

Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που Έλληνας πρωθυπουργός αλλάζει την πάγια εθνική πολιτική εις βάρος της χώρας

Συντάκτης: Newsroom

Στη συνέντευξή του πριν από τη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν στο πλαίσιο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πέραν των άλλων, δήλωσε: «Οι διαφορές μας με την Τουρκία είναι πολλές».

Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που Ελληνας πρωθυπουργός αλλάζει την πάγια εθνική πολιτική σε βάρος της χώρας, που ήταν ότι «η μόνη διαφορά που έχουμε με την Τουρκία είναι η οριοθέτηση της ΑΟΖ», και αποδέχεται ότι υπάρχουν και άλλες διαφορές προς διαπραγμάτευση. Μόνο που οι άλλες -κατά τον Κ. Μητσοτάκη- διαφορές δεν είναι διαφορές, αλλά τουρκικές επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της ελληνικής κυριαρχίας και όλων των ελληνικών εθνικών δικαιωμάτων που διασφαλίζουν την ασφάλεια και τα οικονομικά συμφέροντα της χώρας.

Οι βλέψεις της Αγκυρας και οι διαφορές κατά τον Κ. Μητσοτάκη είναι πολλές και οφείλονται στην αδυναμία της κυβέρνησης να διασφαλίσει τα εθνικά συμφέροντα και στη διαχρονική συγκάλυψη της ανεπάρκειας του πολιτικού συστήματος. Θα πάψουν να είναι διαφορές και θα εξαφανιστούν, με την Τουρκία να ξεφτιλίζεται διεθνώς, αν η κυβέρνηση προβεί σε διορθωτικές ενέργειες επί των διαφορών αυτών, ώστε αυτές να εξαφανιστούν και μετατραπούν σε νόμιμα κυριαρχικά δικαιώματα και εθνικά συμφέροντα.

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» θα επισημάνει τέσσερις από τις πλείστες διαφορές τις οποίες η κυβέρνηση Μητσοτάκη εμφανίζεται αδύναμη να τις εξαφανίσει και αρκείται στην πολιτική συγκάλυψης με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης παραχωρήσεων.

1. ΕΕΧ 6-10 ν.μ.

Την ίδια ακριβώς ώρα που ο πρωθυπουργός έδινε στις 11 Ιουλίου συνέντευξη στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, η τουρκική κυβέρνηση ενημέρωνε τη διεθνή κοινότητα και τον ΟΗΕ ότι η Ελλάδα είναι… στον βούρκο της παρανομίας, διότι κατά παράβαση του συνόλου του Διεθνούς Δικαίου προσπαθεί να χτίσει παράνομα εθνικά συμφέροντα, ορίζοντας 10 ν.μ. ΕΕΧ. Και τούτο διότι, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Τουρκίας, με την παράνομη αυτή ελληνική ενέργεια παραβιάζονται ο ΙCΑΟ και το Δίκαιο Θάλασσας, καθόσον η Ελλάδα με την ενέργειά της αυτή απαγορεύει στην Τουρκία να εφαρμόζει την ελεύθερη και αβλαβή αεροπλοΐα όπως ορίζεται στο Διεθνές Δίκαιο.

Η «κυριακάτικη δημοκρατία» αποκαλύπτει ως τεκμήριο την τουρκική αγγελία Α 4953/2023, η οποία εκδόθηκε στις 11 Ιουλίου, επισημαίνοντας τα ακόλουθα: Τα 10 ν.μ. καθορίστηκαν το 1931 για λόγους ασφαλείας της αεροπλοΐας, ενώ ο κύριος λόγος ήταν η ασφάλεια της χώρας και τούτο διότι έπρεπε να υπάρχει αρκετός χρόνος αντίδρασης από την ελληνική Αεροπορία στις περιπτώσεις που άγνωστο ή εχθρικό αεροσκάφος κατευθυνόταν με πορεία προς τα ελληνικά νησιά ή ακτές της ηπειρωτικής Ελλάδας. Το 1955 το Π.Δ. του 1931 για 10 ν.μ. ΕΕΧ κατατέθηκε στον ΟΗΕ και έγινε σχετική ανάρτηση στους αρμόδιους Πίνακες του οργανισμού. Ομως η Ελλάδα τα 10 ν.μ. ΕΕΧ τα έχει καταργήσει με δύο νόμους.

Ένα μόλις 24ωρο πριν από τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στο Βίλνιους, η Άγκυρα, με την παρούσα διεθνή αγγελία κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση… του συνόλου της διεθνούς νομιμότητας!

Με τον νόμο κύρωσης της Σύμβασης Σικάγο (ΙCΑΟ) το 1947 και με τον νόμο κύρωσης της Σύμβασης της Θάλασσας το 1996, δεδομένου ότι και οι δύο αυτές συμβάσεις, οι οποίες είναι υπεράνω του Π.Δ. 1931, αυτομάτως το καταργούν, διότι ορίζουν ότι κάθε χώρα ασκεί πλήρη και αποκλειστική κυριαρχία στον εναέριο χώρο πάνω από την ξηρά και πάνω από τα χωρικά ύδατα. Δηλαδή η ίδια η Ελλάδα κατάργησε τα 10 ν.μ. ΕΕΧ, ενώ θα μπορούσε να τα διασφαλίσει με άλλη νομική διαδικασία και μέθοδο και να τα κατοχυρώσει σε ΟΗΕ, ΙCΑΟ, Δίκαιο Θάλασσας, ΝΑΤΟ, Ε.Ε. και σε όλους τους διεθνείς Οργανισμούς.

Στο σημείο αυτό -με αυστηρή επιφύλαξη- είναι πολύ πιθανό η Αγκυρα να προβεί σε παραχωρήσεις, δηλαδή να δεχθεί τα 10 ν.μ. ΕΕΧ και 10 ν.μ. χωρικά ύδατα, όπως προβλέπει η διεθνής νομιμότητα, και να το ανταλλάξει με πλείστες ελληνικές άλλες παραχωρήσεις σε βάρος της Ελλάδας. Ετσι η κυβέρνηση θα πανηγυρίσει, από τη μια πλευρά, για τα 10 ν.μ. Και, από την άλλη, θα συγκαλύπτει τις ελληνικές παραχωρήσεις, πλην όμως ο Ερντογάν θα τα ξεσκεπάσει όλα διότι θα τα εφαρμόσει (π.χ. βραχονησίδες, ΑΟΖ, σχέδια πτήσης, περιοχή θαλάσσιας Ερευνας και Διάσωσης κ.λπ.)

2. Σχέδια πτήσης (flight plans) FPL

Η Ελλάδα καθόρισε το 1952 απαίτηση κατάθεσης σχεδίων πτήσης (FPL) για όλα τα αεροσκάφη, πολιτικά και στρατιωτικά, που εισέρχονται στο FIR Αθηνών. Η απαίτηση αυτή καθορίστηκε χωρίς νομοθετική ρύθμιση, παρά μόνον καταχωρίστηκε στο Εγχειρίδιο Αεροπορικών Πληροφοριών Ελλάδας. Η απαίτηση κατάθεσης σχεδίων πτήσης ορίστηκε για λόγους ασφαλείας της χώρας, για να μπορεί το σύστημα αεράμυνας να εντοπίζει, να αναγνωρίζει και να διαχωρίζει τα φίλια και ακίνδυνα αεροσκάφη από τα εχθρικά, συμπεριλαμβανομένων και τρομοκρατικών αεροσκαφών (renegate).

Στην περίπτωση που στο μέλλον η Τουρκία καταθέτει σε καθημερινή βάση 20 σχέδια πτήσης για το FIR Αθηνών, δηλαδή αποδεχθεί τα σχέδια πτήσης, το θέμα καθίσταται εξόχως επικίνδυνο. Και τούτο διότι στόχος της Τουρκίας θα είναι να διατηρήσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Δηλαδή θα καταθέτει σχέδια πτήσης, η Ελλάδα δεν θα ανησυχεί, θα ακολουθεί και θα γίνει διαδικασία καθημερινότητας και, όταν η Τουρκία αποφασίσει και βρει την αφορμή και την αιτία, θα καταθέσει 20 σχέδια πτήσης και θα επιτεθεί σε στόχους στην Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτόν, στην περίπτωση που η Τουρκία δεχθεί την κατάθεση σχεδίων πτήσης, θα πρέπει η όποια ελληνική κυβέρνηση να μην επιτρέπει και να μην εγκρίνει σχέδια πτήσης πέραν των 4 αεροσκαφών ταυτόχρονα, διότι πλέον συνιστούν εχθρική απειλή. Ετσι, στις διμερείς διαπραγματεύσεις για τα στρατιωτικά ΜΟΕ η Ελλάδα σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αποδεχθεί την επιχειρησιακή κουτοπονηριά της Τουρκίας να δίνει στην Ελλάδα στοιχεία για το σχέδιο καθημερινών πτήσεων στο Αιγαίο (daily flight schedule).

Το κωμικοτραγικό είναι ότι αυτή την απαίτηση κατάθεσης σχεδίων πτήσης για το FIR Αθηνών την έχει… καταργήσει το επιτελικό κράτος των αρεστών της προηγούμενης κυβέρνησης Μητσοτάκη, διότι στο AIP GREECE δεν αναγράφεται πλέον η απαίτηση κατάθεσης σχεδίων πτήσης για το FIR Αθηνών, δείχνοντας κυβερνητική πολιτική τρελοκομείου. Από τη μια, να μην υπάρχει απαίτηση κατάθεσης σχεδίων πτήσης καταχωρισμένη στο AIP GREECE και, από την άλλη, η κυβέρνηση να απαιτεί σχέδια πτήσης για τα τουρκικά F-16 και τα UAVs και να ξοδεύει δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως για την αναχαίτισή τους.

Η σημερινή κυβέρνηση επισήμως, εγγράφως και ενυπογράφως δηλώνει ότι η απαίτηση κατάθεσης σχεδίων πτήσης βασίζεται και είναι σύμφωνη με τη διεθνή νομιμότητα. Ομως η «διεθνής νομιμότητα» κατά την κυβέρνηση είναι σίγουρα θέση ανεπάρκειας και αδυναμίας της, και τούτο διότι η διεθνής νομιμότητα -ΙCΑΟ, Σύμβαση Θάλασσας κ.λπ.- δεν ορίζει κατάθεση σχεδίων πτήσης από τα στρατιωτικά αεροσκάφη.

3. Οριοθέτηση ΑΟΖ Μεσογείου

Η διαπραγμάτευση για την οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας – Τουρκίας αποτελούσε μέχρι τώρα τη μόνη διαφορά με την Τουρκία. Ειδικότερα, η προηγούμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη την κατάργησε με παραχωρήσεις της, όταν άφησε το «Oruc Reis» να αλωνίζει στην περιοχή Ρόδου – Καστελόριζου και επειδή δεν διεκδίκησε στον ΟΗΕ τα όρια της ελληνικής ΑΟΖ στη Μεσόγειο.

Το «Oruc Reis» όταν…. αλώνίζε στην περιοχή Ρόδου – Καστελόριζου

Η Τουρκία ιδιοποιήθηκε παράνομα και με την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης την ελληνική ΑΟΖ ανατολικά του 28ου Μεσημβρινού από τη Ρόδο μέχρι την Αίγυπτο, αποκόπτοντας πλήρως την ελληνική και την κυπριακή ΑΟΖ στην περιοχή. Ετσι, η μόνη διαπραγμάτευση που απομένει πλέον μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στη Μεσόγειο είναι η επικάλυψη του τμήματος της θάλασσας μεταξύ της τουρκολιβυκής και ελληνοαιγυπτιακής ΑΟΖ.

Ακόμα και σε αυτή την περίπτωση που η ελληνική ΑΟΖ είναι στα πόδια και στην αυλή της Ελλάδας ο Ερντογάν δήλωσε στις 13 Ιουλίου ότι η καλύτερη περίπτωση είναι «καζάν – καζάν» (μισά μισά).

Στα θέλω του «σουλτάνου» οι ελληνικές βραχονησίδες και η ΑΟΖ του Αιγαίου

Οι ελληνικές βραχονησίδες και τα ελληνικά νησιά ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού στο Αιγαίο, που δεν περιλαμβάνονται στις Συνθήκες (Θάσος, Αη Στράτης Καλόγεροι, Χήνα κ.λπ.) είναι η αιχμή του δόρατος της επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας, αλλά και η ρίζα του δόγματος της «Γαλάζιας Πατρίδας».

Η Τουρκία έχει θέσει επισήμως στον ΟΗΕ καταγγελία σε βάρος της Ελλάδας για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ελληνικών βραχονησίδων στο Αιγαίο, με την προηγούμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη να μην είναι σε θέση να αποδείξει με ατράνταχτα νομικά επιχειρήματα που υπάρχουν σε διεθνείς συμφωνίες και συμβάσεις που έχει υπογράψει και η Τουρκία την ελληνικότητα των βραχονησίδων (όχι στις Συνθήκες). Αντιθέτως, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει περιέλθει αυτοβούλως σε δυσχερέστατη θέση, υποστηρίζοντας με επιστολή της στον ΟΗΕ ότι οι βραχονησίδες περιλαμβάνονται στις Συνθήκες, γεγονός που αποτελεί τεράστιο ψεύδος (διότι οι Συνθήκες ουδόλως αναφέρονται στις βραχονησίδες).

Τουρκικό λιμενικό σκάφος προσπαθεί να εμβολίσει ελληνικό σκάφος του ΛΣ

Με την Τουρκία να μην υποχωρεί ούτε σπιθαμή από τη διεκδίκηση των ελληνικών βραχονησίδων στο Αιγαίο είναι περίπου αδύνατον να γίνει οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας – Τουρκίας στο Αιγαίο και τούτο διότι οποιοδήποτε Διεθνές Δικαστήριο για την οριοθέτηση ΑΟΖ θα απαιτήσει προηγουμένως «καθαρό» και συμφωνημένο ιδιοκτησιακό καθεστώς βραχονησίδων. Ετσι η Τουρκία δεν έχει κανένα πρόβλημα ή κώλυμα να επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων την εδώ και μία δεκαετία πρότασή της για μοιρασιά των πόρων του Αιγαίου με συνεκμετάλλευση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Καταπέλτης» η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά Χάρη Θεοχάρη – Σακελλαροπούλου!

Βαρύτατες εκφράσεις, που ενέπλεξαν ακόμη και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας (!), αντάλλαξαν ο υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή...

Η Κυρία, δυστυχώς και μάλλον… έχει δίκιο

Από τον Κώστα Πρώιμο*** «Η Ελλάδα από “μαύρο πρόβατο” έγινε πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη», ξεστομίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη προβεβλημένα κυβερνητικά στελέχη, με αφορμή τον «Ελγίνειο» αποπροσανατολισμό...

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά τα επιχειρηματικά σχέδια των servicers

Την κατάθεση των επιχειρηματικών σχεδίων των servicers, που διαχειρίζονται τα κόκκινα δάνεια, ζητά με αίτημά της προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών η...

Ευρωεκλογές με επιστολική ψήφο και ενιαία επικράτεια με σταυρό προτίμησης ανακοίνωσε στο Υπουργικό ο...

«Πρώτο βήμα ώστε το νέο αυτό δικαίωμα να ισχύσει και στις επόμενες εθνικές εκλογές»

Ανάρτηση Κασσελάκη με… Θάτσερ και «μεγάλες επενδύσεις» Μητσοτάκη 

Μια ανάρτηση η οποία συνοδεύεται από βίντεο που περιλαμβάνει επίμαχες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και Υπουργών του (Τσακλόγλου, Γεωργιάδης) σχετικά με την επένδυση στο...

Αλέξης Χαρίτσης: Ατσαλάκωτος, χωρίς βαρύ πολιτικό αποτύπωμα

Ο Αλέξης Χαρίτσης εκπροσωπεί το νέο μοντέλο πολιτικού, που στην Ελλάδα άρχισε να ευδοκιμεί στα κόμματα εξουσίας κυρίως από την εποχή του «τεχνοκράτη» Σημίτη....

Το αποτυχημένο «Σπίτι μου» διαφημίζει ο Χατζηδάκης

Εκτός τόπου και χρόνου ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, διαφημίζει ως πετυχημένο το σχέδιο της κυβέρνησης για την αγορά ακινήτων.Την ώρα που σοβεί...

Παρέμβαση: Οι 10 αυτονόητες διεκδικήσεις που πρέπει να τεθούν στον Ερντογάν 

Τι πρέπει να έχει στην ατζέντα του ο Μητσοτάκης στις συζητήσεις για τα ελληνοτουρκικά

Ο Χατζηδάκης επιμένει να λέει «κλέφτες» τους ελεύθερους επαγγελματίες

Δικαιολογημένες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι αλλαγές στο φορολογικό νομοσχέδιο με τον αρμόδιο υπουργό Κωστή Χατζηδάκη να το υπερασπίζεται προκλητικά και ας βυθίζει ακόμη πιο...

Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου την Πέμπτη – Προϋπολογισμός και κλιματική κρίση στο επίκεντρο

Με βασικό αντικείμενο τον προϋπολογισμό του 2024 συνέρχεται την Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει...

«Πρόχειρη και αντιεπιστημονική επιλογή» η υπαγωγή στην Πολιτική Προστασία – Στο πλευρό του Εθνικού...

Την αντίθεσή του στην υπαγωγή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πολιτική Προστασία, όπως μεθοδεύει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη στην προσπάθειά της να σιγήσει όλες τις...

Σε κερδοφόρες επιχειρήσεις θέλει να μετατρέψει τους Δήμους η Κεραμέως

Στις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των ΟΤΑ και στη δημόσια διοίκηση αναφέρθηκε η Νίκη Κεραμέως μιλώντας στην ενημερωτική...

Μια τρύπα στο νερό κατάφερε ο Μητσοτάκης για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Eισέπραξε διπλό «όχι» ο Έλληνας πρωθυπουργός αφού και ο Στάρμερ ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει πίσω

Ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί για συμμετοχή σε διαδικτυακή έρευνα

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμμετάσχουν σε νέα διαδικτυακή έρευνα που διεξάγει η Κουμουνδούρου,...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους του Γέρακα: «Χαώδης και επικίνδυνη κατάσταση»

Ματωμένοι γάμοι, κλοπές, ζημιές και κλίμα τρομοκρατίας στο «κρατίδιο» των Ρομά

Σκληρή ταξιδιωτική οδηγία των Βρετανών για την Ελλάδα!

Είναι η δεύτερη μέσα σε δύο εβδομάδες - Να είναι τυχαίο το χρονικό σημείο άραγε;

Δέσποινα Παπαδοπούλου: Μια χούφτα άνθρωποι στην κηδεία της συζύγου του δικτάτορα

Οπως έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ξεχασμένη απ' όλους σ' ένα διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Ερυθραία, συντροφιά με τις φωτογραφίες...

Η Ελένη Κρίτα αποκάλυψε πόσα χρήματα πήραν οι πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε»

Η ηθοποιός Ελένη Κρίτα έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς «Παρά Πέντε» αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πόσα χρήματα πήραν...

Έξαλλη με ταμία καταστήματος η Φαίη Σκορδά: «Μου γύρισε το μάτι, δεν καταλαβαίνετε τι της έκανα»

Η ερώτηση μιας εργαζόμενης σε κοσμηματοπωλείο στην Φαίη Σκορδά, στάθηκε αρκετά για να βγάλει έξω από τα ρούχα της την γνωστή παρουσιάστρια, όπως η...

«Τουρισμός για όλους»: Περισσότεροι δικαιούχοι

Διευρύνονται τα εισοδηματικά κριτήρια, δήλωσε η Κεφαλογιάννη. Τι είπε για βραχυχρόνιες μισθώσεις και επιδοτήσεις ξενοδοχείων

Λαχτάρα για τη Μαρινέλλα στο νοσοκομείο

Μια περιπέτεια υγείας ανάγκασε την βασίλισσα του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα να απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.Η σπουδαία ερμηνεύτρια νόσησε με κορωνοϊό και χρειάστηκε...

Ζαχάροβα: Αυτός είναι ο διοικητής του τάγματος Αζόφ που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό ελληνικού χωριού

Ανακοίνωση για την ταυτοποίηση του διοικητή του Τάγματος Αζόφ ο οποίος σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ήταν το πρόσωπο που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό...

Πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια η Γιάννα Αγγελοπούλου με τη Μαριάννα Λάτση – Σπάνια κοινή εμφάνιση

Σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση, Γιάννα Αγγελοπούλου και Μαριάννα Λάτση εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος σε συνεργασία...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η αποστομωτική απάντηση της Κατερίνας Δαλάκα στο αν έχει πάρει μισό εκατομμύριο ευρώ από το Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο Survivor, στο αν θα συμμετείχε ξανά στο reality επιβίωσης και στο αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που...

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εισβάλλει στο «Σασμό»: Ο ρόλος που θα υποδυθεί

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα είναι ο νέος σπουδαίος ηθοποιός που θα συμμετέχει από το 2024 στο "Σασμό" και θα ανατρέψει τα δεδομένα. Θα υποδυθεί τον εισαγγελέα Χρήστο Γιακωβάκη, έναν...

Επίθεση με νεκρούς στην Ιερουσαλήμ: Οι δράστες ήταν αδέρφια και μέλη της Χαμάς!

Σοκαριστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με τους δύο άνδρες οι οποίοι νωρίτερα σήμερα το πρωί άνοιξαν πυρ σε στάση λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ σκοτώνοντας τρία άτομα...

Άγγελος Μπράτης: «Εγώ που είμαι γκέι, πληρώνω την ίδια εφορία με έναν στρέιτ άντρα, θα έπρεπε να έχω ίδια δικαιώματα παντού»

Ο Άγγελος Μπράτης έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών και στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.Ο γνωστός σχεδιαστής αρχικά, δήλωσε: «Οι φωνές που...

Μαρία Μενούνος: «Ο γιατρός αφαίρεσε τον όγκο στο πάγκρεας, τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου»

Η Μαρία Μενούνος πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πριν από μερικούς μήνες καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να...

Τρομακτικό βίντεο με την επίθεση σε στάση λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ – Τρεις οι νεκροί

Σε βίντεο έχουν αποτυπωθεί οι στιγμές τρόμου που έζησαν πολίτες που περίμεναν σε στάση λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον τους με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις άνθρωποι,...