«Απλά ντροπή», το σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ για την επιστροφή Δούκα στη ΝΔ

Για... μισαλλόδοξες δηλώσεις κατηγόρησε και τον δήμαρχο Άργους

Must Read

«Εκτός από την επιστροφή του κ. Καμπόσου με τις μισαλλόδοξες δηλώσεις, η ΝΔ αποφάσισε και την επιστροφή του κ. Δούκα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ  και σχολιάζει ότι «τις δύσκολες αυτές ημέρες, που χιλιάδες συμπολίτες μας δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές, η ΝΔ επέλεξε να επιβραβεύσει τον κ. Δούκα, ο οποίος με κυνισμό καυχιόταν για την επιχείρηση εξαγοράς των πυρόπληκτων της Ηλείας στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως «όταν η ΝΔ διέγραψε τον κ. Δούκα έλεγε ότι τα λεγόμενα του είναι μακριά από “τις αρχές και τις αξίες της”» και θέτει το ερώτημα: «Ποιες “αρχές και αξίες” υπηρετεί άραγε σήμερα η επιστροφή του;. Απλά ντροπή», σχολιάζει καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This