ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΜητσοτάκης: «Η μεγαλύτερη σαχλαμάρα» είναι ότι οι φωτιές μπαίνουν για τις ανεμογεννήτριες!

Μητσοτάκης: «Η μεγαλύτερη σαχλαμάρα» είναι ότι οι φωτιές μπαίνουν για τις ανεμογεννήτριες!

Μύθο και σαχλαμάρα χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις καταγγελίες από όλη την Ελλάδα ότι εκεί που μπαίνουν φωτιές μετά «φυτεύονται» ανεμογεννήτριες!

Μάλιστα ο πρωθυπουργός ζήτησε την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξει αυτή η εντύπωση, που δείχνει ότι μεγάλα συμφέροντα κερδοσκοπούν από τις φωτιές.

«Πρέπει να σπάσουμε αυτό το μύθο που έχει καλλιεργηθεί ότι οι φωτιές μπαίνουν εκεί που θα πάνε ανεμογεννήτριες», είπε ο Κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «η μεγαλύτερη σαχλαμάρα που έχει ειπωθεί ποτέ. Η φωτιά στην Δυτική Αττική σταμάτησε στις υφιστάμενες ανεμογεννήτριες. Προϋπήρχαν. Χρειαζόμαστε ανεμογεννήτριες, όπως και φωτοβολταϊκά».

Δείτε επίσης:

Αποστομωτική απάντηση Βελόπουλου στον Μητσοτάκη που τον αποκάλεσε «πατριώτη της φακής»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να το πάρουμε απόφαση ότι θα καιγόμαστε λέει ο Mητσοτάκης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης