Κωλοτούμπα ΣΥΡΙΖΑ: Καταψηφίζει το νομοσχέδιο που δήλωσε ότι ψηφίζει!

Ο ρόλος Παππά και Τσακαλώτου

Must Read

Αλλάζει την ψήφο του ο ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών που ψηφίζεται σήμερα. Αφορμή για την αλλαγή της θέσης του, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η κατάθεση χθες το βράδυ τροπολογίας από την κυβέρνηση με ρυθμίσεις που αφορούν την εισαγωγή του Αεροδρομίου Αθηνών στο Χρηματιστήριο, τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, την επαναφορά της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ στο Δημόσιο κ.α. Όμως η αλλαγή στάσης ενδέχεται να οφείλεται στην αρνητική ψήφο του ΠΑΣΟΚ την οποία ανακοίνωσε ο Πάρης Κουκουλόπουλος και στη δημιουργία σχετικών εντυπώσεων!

Επίσης δεν αποκλείεται να υπήρξε παρέμβαση υποψηφίων αρχηγών που διαφωνούν με την δημιουργία εικόνας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύεται με τη ΝΔ. Σημειώνεται ότι την ώρα που ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος ανακοίνωνε την αλλαγή ψήφου στα έδρανα καθόταν στην πρώτη σειρά ο Νίκος Παππάς. Επίσης ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης ήταν ένας από τους βουλευτές που στηρίζει την υποψηφιότητα του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Η ουσία είναι ότι το πρωί ο Χ. Μαμουλάκης δήλωσε πως «εν κατακλείδι, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπερψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο, αλλά καταδικάζει τη λογική της ασκούμενης δημοσιονομικής και οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ».

Και το μεσημέρι ο Σ. Φάμελλος εμμέσως έδειξε την αλλαγή στάσης λέγοντας: «προφανώς και θα ψηφίσουμε όσα άρθρα είναι θετικά έστω και σε μικρό βαθμό τους πολίτες, Αυτό πολύ σωστά δήλωσε και ο εισηγητής μας ακόμα και αν είναι πολύ κάτω από τις απώλειες των εργαζομένων και των πολιτών γενικότερα θα στηρίξουμε και το μηνιαίο επίδομα των 40 ευρώ στους δημοσίους υπαλλήλους. Αλλά από την άλλη θα αναδείξουμε και την υποκρισία και την ανεπάρκεια της κυβέρνησης. Και την αντίθεσή μας για την οικονομική πολιτική συνολικά. Και θα διατυπώσουμε αυτή την ένστασή μας και με την τοποθέτησή μας επί της αρχής του νομοσχεδίου και για την απαράδεκτη διαδικασία νυκτερινών τροπολογιών».

Δείτε επίσης:

Προ ημερησίας σε επίπεδο αρχηγών για τις φωτιές ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This