Τρίτη 15/6/2021

Απίστευτη Μοροπούλου! «Δεν έπαιρνα εγώ τη σύνταξη, μου την έδιναν» (video)

Με θράσος σχολιάζει ότι δεν είχε καμία πρόθεση να παίρνει τη σύνταξη... αλλά της πιστωνόταν στον λογαριασμό!

Η πρώην -πλέον- υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Τώνια Μοροπούλου έδωσε απαντήσεις  σχετικά με την υπόθεση παράνομης είσπραξης της σύνταξης του θανόντος πατέρα της.

Η κυρία Μοροπούλου μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 και υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως ήταν παράνομο να λαμβάνει ως άγαμη θυγατέρα τη σύνταξη του πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 1977.

Στις δηλώσεις της επανέλαβε όσα είχε πει μία μέρα νωρίτερα με ανάρτησή της στο Facebook και ανέφερε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να… παίρνει τη σύνταξη, αλλά της πιστωνόταν στον λογαριασμό από τον ασφαλιστικό της φορέα.

Έτσι λοιπόν, από τη στιγμή που ο φορέας της έδινε το ποσό η ίδια θεωρούσε πως δεν είναι κάτι παράνομο όπως επίσης δεν γνώριζε οτι ο νόμος άλλαξε το 2010. Τόνισε ακόμη πως ήδη έχει επιστρέψει ένα ποσό από τα χρήματα που έχει λάβει.

Η ίδια τονίζει πως ο τρόπος που αναδείχτηκε το θέμα φανερώνει μια ενορχηστρωμένη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να πλήξει τη ΝΔ εν όψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η ίδια αποφάσισε να μείνει εκτός των ψηφοδελτίων, χωρίς να της έχει ζητηθεί να παραιτηθεί, προκειμένου να μην «πληγεί» η παράταξη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ