Με τον Χαρδαλιά συναντήθηκε ο Μητσοτάκης

Must Read

Με τον Νίκο Χαρδαλιά συναντήθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μια μέρα μετά από την ανακοίνωση της ΝΔ ότι θα είναι ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη του κόμματος, έχοντας ήδη αφαιρέσει το χρίσμα από τον Γιώργο Πατούλη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, ο Νίκος Χαρδαλιάς  ανέπτυξε τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

Μπακογιάννη, Μώραλη και Ζέρβα στηρίζει η ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα την υποστήριξή της στους νυν δημάρχους των τριών μεγάλων δήμων: Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πειραιά.

Ήτοι: Κώστας Μπακογιάννης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Γιάννης Μώραλης, θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για μια νέα θητεία, με τη «γαλάζια» στήριξη.

  • Συγκεκριμένα η ΝΔ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά».

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This